Στη Γ΄Εθνική με νέο ΑΦΜ η Βέροια!

Στη Γ΄Εθνική με νέο ΑΦΜ η Βέροια!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα εποχή για τη Βέροια!

Η ομάδα της Ημαθίας από το βράδυ της Δευτέρας (30/7) γυρίζει πλέον σελίδα με την εκλογή αιρετής διοίκησης που θα αναλάβει τον Ερασιτέχνη.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν κανονικά στην Γ΄Εθνική, καθώς οι άνθρωποι που θα απαρτίζουν την νέα διοίκηση κατάφεραν να εξασφαλίσουν το ΑΦΜ της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Στόχος της ομάδας της Ημαθίας δεν είναι άλλος από ένα νέο ξεκίνημα, με τον στόχο να μην είναι άλλος από την επιστροφή της στην Super League.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα αποτελούν την διοίκηση της νέας αυτής προσπάθειας, αυτά θα είναι οι Στέφανος Αποστολίδης, Αχιλλέας Μπίκας (γιος του Γιώργου Μπίκα), Στέλιος Μεϊμαρίδης, Νίκος Νούλας, Γιάννης Ασλανίδης, Κώστας Μπίκας, και τα μέλη της προσωρινής διοίκησης, Στέργιος Διαμάντης, Γιώργος Κουτσιώνης και Γιάννης Ιωαννίδης, με το νέο Δ.Σ. να είναι ενιαμελές.

Σ΄ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος ο Νίκος Παπανώτας έχει έρθει σε συμφωνία και θα αναλάβει προπονητής της ομάδας, ο Αντώνης Νατσούρας θα είναι ο βοηθός του, ενώ το πόστο του τεχνικού διευθυντή θα καλυφθεί όπως όλα δείχνουν από τον μάνατζερ Γιώργο Μεταξά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X