Μπαταγιάννης : «Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα κανάλια για τους τηλεοπτικά άστεγους» (VIDEO)

Μπαταγιάννης : «Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα κανάλια για τους τηλεοπτικά άστεγους» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, μετά από τη συνεδρίαση του συμβουλίου, αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, εκτός από το Epsilon, για τις ομάδες που δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί στους οποίους αναφέρθηκε ο κ. Μπαταγιάννης είναι ο ΑΝΤ1 και Alpha. Όχι όμως ο καθένας μόνος του, αλλά σε συνεργασία.

Για την αναβολή της κλήρωσης ο Β. Μπαταγιάννης είπε: «Εκείνη την ημέρα θα αποφασίσουμε και για την έγκριση της προκήρυξης και για την κλήρωση του πρωταθλήματος και για όλα τα θέματα με την προοπτική το πρωτάθλημα να αρχίσει στις συμφωνημένες ημερομηνίες».

Ο πρόεδρος της Λίγκας αναφέρθηκε επίσης:

Στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Γίνεται τεράστια προσπάθεια να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου, παρόλο που δεν είναι πιεστικές οι ημερομηνίες. Γίνεται τεράστια προσπάθεια.

Στις επαφές με τη Football League: «Αν έχουμε κάποια πρόταση να θέσουμε θα κάνουμε τη συζήτηση με τη Football League (σ.σ. για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν). Αν οι προκηρύξεις τέμνονται, θα το λύσει η ΕΠΟ το θέμα».

Στις συζητήσεις με τον Γιώργο Βασιλειάδη: «Εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα ναυαγήσουμε μία πρόταση με τον οποιοδήποτε. Ο υπουργός μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, δυστυχώς δεν είχαμε καλό καλοκαίρι. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή ο υφυπουργός έχει άλλα θέματα να λύσει. Την πρόταση του υπουργού τη συζητήσαμε, τη δεχθήκαμε κατά 9/10 και θεωρώ ότι ακόμη υπάρχει τρόπος και χρόνος να τη συζητήσουμε.

Στη γενική συνέλευση στις 9 Αυγούστου: «Θα γίνει γενική συνέλευση για να εγκριθεί η προκήρυξη και να γίνει η κλήρωση. Οι ομάδες θα αποφασίσουν, δεν θα αποφασίσω εγώ. Αν οι ομάδες δεν θέλουν να αρχίσει το πρωτάθλημα γιατί δεν είναι έτοιμες, δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε παλιά, οι ομάδες ήταν έτοιμες και άλλοι δεν ήταν έτοιμοι. Γίνεται προσπάθεια για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καλύτερο από τις άλλες χρονιές».

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μπαταγιάννη σε βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X