Συμβόλαιο καρδιάς ο Σιμόες με την ΑΕΚ!

H... πρωταθληματική φωτογραφία του Σιμόες! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για… πάντα στην ΑΕΚ ο αρχηγός!

Συμβόλαιο… ζωής είναι έτοιμος να υπογράψει με την Ένωση ο Αντρέ Σιμόες. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου ολοκληρώνεται το 2019, ωστόσο ο Δικέφαλος συμφώνησε προφορικά με τον ποδοσφαιριστή για επέκταση του συμβολαίου του, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και το… 2022!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προτίθενται να κρατήσουν για… πάντα τον 29χρονο μέσο, ο οποίος δεν αποκλείεται να κλέισει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε. Άλλωστε, η σχέση αγάπης που έχει αναπτύξει ο Σιμόες με τους Ενωσίτες παίζουν μεγάλο ρόλο για τον παίκτη, ο οποίος αν και “ξένος” έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στις καρδιές των ΑΕΚτζήδων.

Μάλιστα, έχει δοθεί μήνυμα στον ατζέντη του, προκειμένου να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες για να τον… δέσει κι επίσημα. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και για τις απολαβές του Πορτογάλου και η επισημοποίηση της συμφωνίας μοιάζει θέμα χρόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X