Αλέγκρι για Κριστιάνο: «Υπάρχει μεγάλη ευφορία και αυτό δεν είναι καλό»

Αλέγκρι για Κριστιάνο: «Υπάρχει μεγάλη ευφορία και αυτό δεν είναι καλό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καμπανάκι» από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, λόγω του καλού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις της Γιουβέντους μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στην ευφορία που επικρατεί στη «Γηραιά Κυρία» και υπογράμμισε πως μπορεί να αποτελέσει παγίδα για την ομάδα του.

«Ο Κριστιάνο έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό θα μας βοηθήσει αρκετά. Πρέπει, όμως, να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχει μεγάλη ευφορία και αυτό δεν είναι καλό. Αυτή η χρονιά θα είναι δυσκολότερη από τις άλλες. Οι αντίπαλοι θα είναι περισσότερο επιθετικοί επειδή έχουμε κερδίσει πολλά παιχνίδια και τώρα, έχουμε έναν εξαιρετικό παίκτη όπως είναι αυτός. Θα το αποδεχτούν, αλλά επιπρόσθετα θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας και πρόσθεσε:

«Έχω μιλήσει ήδη μαζί του και του είπα πόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος είμαι για το γεγονός ότι επέλεξε να έρθει στην ομάδα μας. Για έρθει και η ώρα κατά την οποία θα μιλήσουμε και για το ποδοσφαιρικό κομμάτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X