Τραγικός επίλογος για την οικογένεια Φύτρου: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί πατέρα και αδερφού της 13χρονης Εβίτας

Τραγικός επίλογος για την οικογένεια Φύτρου: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί πατέρα και αδερφού της 13χρονης Εβίτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγική επιβεβαίωση για την μητέρα της οικογένειας Φύτρου, η οποία ανακοίνωσε από το νεκροτομείο, στο οποίο κλήθηκε στις 17.00 το απόγευμα, ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του 53χρονου συζύγου της Γρηγόρη και του 11χρονου γιου της Ανδρέα. Η ιστορία της οικογένειας προκαλεί οδύνη.

Υπενθυμίζεται ότι η 13χρονη κόρη της τραγικής μητέρας, Εβίτα Φύτρου πήδηξε από γκρεμό ύψους 15 μέτρων για να σωθεί από τη μανία της φωτιάς στο Μάτι χωρίς να γνωρίζει πως από κάτω υπήρχαν μόνο βράχια.

Το κορίτσι σκοτώθηκε ακαριαία. Η μητέρα δεν ήταν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια καθώς εργαζόταν στην Αθήνα. Λίγες ώρες μετά την τραγωδία, κλήθηκε στο νεκροτομείο όπου αναγνώρισε το μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία των τριών αδικοχαμένων μελών της οικογένειας Φύτρου θα γίνει την Κυριακή.

Η Εβίτα και ο αδερφός της φοιτούσαν στο Αρσάκειο με τον γλωσσολόγο και τον πρόεδρό του, Γιώργο Μπαμπινιώτη, να εκφράζει τη θλίψη του με δημόσια ανάρτησή του.

Η Εβίτα ήταν πέρυσι στην Ακαδημία της ΑΕΚ στην ποδηλασία και είχε πάρει μεταγραφή στον Κρόνο Νίκαιας, ενώ είχε κερδίσει χρυσά μετάλλια. Αθλητικοί σύλλογοι και οι φίλοι της την αποχαιρετούν σήμερα με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της ήταν και εκείνος παλαιότερα αθλητής ποδηλασίας στην ΑΕΚ ενώ και ο 11χρονος Ανδρέας ήθελε να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X