Πιθανή η μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος

Η διαφωνία των δύο λιγκών για τις ομάδες που θα ανέβουν και θα πέσουν, αλλά και το πρόβλημα με τα τηλεοπτικά, καθυστερούν την προκήρυξη του πρωταθλήματος που πλέον είναι αμφίβολο το πότε θα ξεκινήσει!

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (26/7) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, η Super League ζήτησε και πήρε παράταση για την υποβολή της προκήρυξης του πρωταθλήματος στην ομοσπονδία, μέχρι τις 18 Αυγούστου, παρότι το έχει βάλει ως θέμα στο Δ.Σ. που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένο να διενεργηθεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Ωστόσο, μεταξύ του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μπαταγιάννη  και του προέδρου της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκου, υπήρξε ένταση στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, με αφορμή τη συζήτηση του αιτήματος της Super League, σύμφωνα με το οποίο ο συνεταιρισμός θα προτείνει στην προκήρυξή του να μην ανέβει απευθείας καμία ομάδα από την Football League!

Ο πρόεδρος της λίγκας, μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αρχίσει το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου αν δεν έχει βρεθεί λύση με την προκήρυξη του πρωταθλήματος (γεγονός που δεν συνδέεται μόνο με το πόσοι θα ανέβουν και πόσοι θα πέσουν τη νέα σεζόν, αλλά και με τις ΠΑΕ που δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο)!

Μεταξύ τους έλαβε χώρα ο ακόλουθος διάλογος:

Μπαταγιάννης: Αν δεν έχει λυθεί το θέμα με την προκήρυξη δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα, θα πάει για 1η Σεπτεμβρίου ή μετά τους αγώνες της Εθνικής. Επτά ομάδες δεν έχουν τηλεοπτική στέγη. Για να εγκριθεί η προκήρυξη χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία 12 ψήφων.

Λεουτσάκος: Έπρεπε να έχουμε κάτσει όλοι μαζί να βρούμε λύση.

Μπαταγιάννης: Δεν συζητάμε γιατί δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε, εσείς είστε πιο εύκολοι στο να λέτε.

Λεουτσάκος: Εμείς δεν λέμε τίποτα, εσείς λέτε και τα γράφουν τα σάιτ.

Μπαταγιάννης: Εμείς δεν έχουμε πει τίποτα.

Γραμμένος: Αν υπάρχει δυσαρμονία τη λύση θα δώσει η ΕΠΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X