"Δύσκολο να στηθεί ένας αγώνας»

"Δύσκολο να στηθεί ένας αγώνας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι σύνηθες να βλέπουμε στα δικαστήρια μάρτυρες, οι οποίοι προκειμένου να μην επιβαρύνουν την θέση των κατηγορουμένων, λένε διάφορα «διαμαντάκια» στις καταθέσεις τους, προκαλώντας στο ακροατήριο τουλάχιστον ένα… ελαφρύ μειδίαμα.

Σύμφωνα με το sdna αυτά που ξεστόμισε την Πέμπτη (26/7) ο πρώην υπάλληλος του ΟΠΑΠ, Γιώργος Ηλιόπουλος, στην εφετειακή δίκη για το Koriopolis, ήταν άνω ποταμών, σε σημείο να γελάνε ακόμα και οι… συνήγοροι των κατηγορουμένων!

«Εγώ το θεωρώ γενικά πολύ δύσκολο να στηθεί ένας αγώνας. Ακόμα και αν έχουν συμφωνήσει να γίνει φιλικό και να έρθει ας πούμε ισοπαλία, ένας από τους δύο στο τέλος θα κερδίσει. Το ξέρω γιατί έχω παίξει ποδόσφαιρο», είπε ο κ. Ηλιόπουλος και άφησε τους πάντες άναυδους!

Μιλάμε τώρα για την μεγαλύτερη μάστιγα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και μάλιστα στην χώρα που θεωρείται παράδεισος για τους απατεώνες του στοιχήματος!

Κι όμως, ο πρώην υπάλληλος του ΟΠΑΠ που υποτίθεται κλήθηκε από το δικαστήριο για να διαφωτίσει την υπόθεση, θεωρεί… πολύ δύσκολο να στηθεί ένας αγώνας!

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί:

«Δεν μπορεί να στηθεί αγώνας χωρίς ποδοσφαιριστές και ίσως τους διαιτητές. Καμιά φορά συμμετέχουν και οι παράγοντες αν έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους»!

Οι παράγοντες, λοιπόν, για τον κ. Ηλιόπουλο, συμμετέχουν στο στήσιμο… καμιά φορά! Είναι σπάνιο δηλαδή, αφού συνηθίζεται οι παίκτες να τα στήνουν… μόνοι τους, ερήμην των προέδρων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X