Όταν σε κατηγορεί κάποιος που απαξιώνει δημόσια την υπογραφή του, απλά δεν έχει σημασία...

Όταν σε κατηγορεί κάποιος που απαξιώνει δημόσια την υπογραφή του, απλά δεν έχει σημασία...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν μια στρατηγική της πλευράς του Ολυμπιακού, να ρίξει το βάρος στην όποια συμμετοχή είχε το διάστημα που έγινε η μεταγραφή. Γιατί έδινε την ευκαιρία στον Χριστοδουλόπουλο να ρίξει το βάρος της ευθύνης για μια προσωπική του επιλογή, σε κάποιον άλλον.

Ήταν σίγουρο πως ο άλλος, δεν θα μπορούσε να απαντήσει. Κι όσοι επέλεξαν την τακτική αυτή, φυσικά το ήξεραν αυτό.

Ο δικηγόρος Μηνάς Λυσάνδρου, δεν θα μπορούσε φυσικά δημόσια να απαντήσει σε οτιδήποτε του καταλόγιζε ο Χριστοδουλόπουλος, ως περιεχόμενο προσωπικής τους συζήτησης.

Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει, ήταν αυτό που έκανε. Να ζητήσει την προστασία του δικαστηρίου δεδομένου πως δεν μπορούσε να απαντήσει.

Και γι’ αυτό ακριβώς επιλέχθηκε αυτή η τακτική. Βασίστηκαν στην επαγγελματική του ηθική, επειδή τον γνωρίζουν. Η τακτική ήταν ασφαλής για τη δημιουργία εντυπώσεων και απάντηση δεν θα μπορούσε να βρει.

Ο Ολυμπιακός με αυτή την τακτική βέβαια είναι έτσι κι αλλιώς ωφελημένος, αφού επιδιώκει να απεμπλακεί από τις όποιες ευθύνες θα μπορούσαν να προκύψουν και μένει μόνο ο Χριστοδουλόπουλος.

Τον Ολυμπιακό τον ενδιαφέρει να φανεί πως ο Χριστοδουλόπουλος δεν αποσύρθηκε από τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ενυπόγραφα μετά από δική τους προτροπή.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ υποστήριξε στην ουσία, πως ένας άνθρωπος που του είπε πως αυτό που υπέγραφε δεν είχε ισχύ, πήγε προχθές δημόσια, να επιδιώξει την τιμωρία του.

Με λίγα λόγια πως στο λεξικό του Μπαμπινιώτη δίπλα στην λέξη «ανήθικος», πρέπει να μπει φωτογραφία του Λυσάνδρου.

Το πρόβλημα είναι πως σε αυτόν τον μικρό χώρο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο, ο καθένας απ’ όσους δραστηριοποιούνται χρόνια έχει ήδη καταχωρηθεί. Κι εκεί «χωλαίνει» ο ισχυρισμός του Χριστοδουλόπουλου.

Είναι σαν τη γνωστή ιστορία με τον βουλευτή που εξαπέλυε κατηγορίες κατά του Γέρου Παπανδρέου ενώ αυτός μιλούσε από το κοινοβουλευτικό βήμα κι όταν ο Γέρος διέκοψε, ρώτησε «ποιος το είπε αυτό». Όταν είδε ποιος το είπε, σχολίασε: Α, εσύ είσαι; Τότε δεν έχει σημασία…

Το να σου απευθύνει κατηγορία ένας άνθρωπος που την ίδια στιγμή ομολογεί, πως υπέγραφε με πρόθεση να αμφισβητήσει στην συνέχεια την αξία της υπογραφής σου, πραγματικά δεν έχει καμιά σημασία.

O Insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X