Σαρρής: «Θα είναι δύσκολα για τη Σέλτικ - Μακάρι να προκριθεί η ΑΕΚ»

Σαρρής: «Θα είναι δύσκολα για τη Σέλτικ - Μακάρι να προκριθεί η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Σαρρής γνωρίζει καλά την πιθανή αντίπαλο της ΑΕΚ, Σέλτικ, αφού αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χάμιλτον (58 συμμετοχές). Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ , που αγωνίστηκε στους “κιτρινόμαυρους” τη σεζόν 2014-15, μίλησε στο Sportime.gr για το πως τσέκαρε από… μέσα τους πρωταθλητές της χώρας.

«Είναι πολύ καλή ομάδα, δεν το συζητάμε. Δεμένη, δυνατή, που αν ήταν σε άλλο πρωτάθλημα, θεωρώ θα ήταν ακόμα καλύτερη. Είναι φόβητρο στη χώρα όπως παλιότερα ήταν οι Ρέιτζερς

Θυμάμαι πάντως, όταν παίζαμε με τη Χάμιλτον, χάναμε στη λεπτομέρεια, στο ένα γκολ. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι, που έπαιξα στο «Σέλτικ Παρκ’» χάσαμε 1-0 και είχαμε στο τέλος πέντε κλασικές ευκαιρίες».

Ποιο είναι το δυνατό χαρτί της Σέλτικ;

«Ο προπονητής της. Ο Μπρένταν Ρότζερς είναι καταπληκτικός. Είναι… μανούλα τακτικά, μπορεί να αλλάξει πράγματα, τη ροή ενός αγώνα. Θυμάμαι, όταν παίζαμε εμείς, είχε στείλει πάνω μου, το εξτρέμ, τον Σινκλέρ, που είναι ταχύτατος. Οι ομάδες στη Σκωτία, συνήθως παίζουν 3-5-2».

Για την έδρα, το περίφημο «Σέλτικ Παρκ»…

«Τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες μέσα στη σεζόν παίζουν με 55.000 κόσμο. Έχουν διαφορετική νοοτροπία οι Σκωτσέζοι. Μοιάζουν στους Άγγλους. Στην Ελλάδα είμαστε παλαβοί, στην Τουρκία που έχω παίξει, η ατμόσφαιρα είναι δυνατή επίσης αλλά στη Σκωτία δεν… ακούς τίποτα. Μιλάμε για τον απόλυτο θόρυβο. Είναι ωραία βρετανική ατμόσφαιρα».

Ποιες είναι τελικά οι πιθανότητες σε αυτό το ζευγάρι;

«Είναι θέμα ημέρας. Θα είναι δύσκολα για τη Σέλτικ. Στη Σκωτία είναι ένα βήμα πάνω απ’ όλους, λόγω μπάτζετ, παικτών. Ο Ντεμπελέ είναι εκπληκτικός, έχει παίκτες που τους ζητούν από την Αγγλία Μακάρι να προκριθεί η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει φαβορί. Στην Ελλάδα φαβορί θα είναι η ΑΕΚ, στη Σκωτία η Σέλτικ. Η Σέλτικ θα το πάει το παιχνίδι, στη δύναμη, στα τάκλιν. Είναι το ποδόσφαιρο που ξέρουν οι παίκτες της».

Η συνέχεια της καριέρας σου θα είναι στο εξωτερικό;

«Υπάρχουν αρκετά πράγματα, που έχουμε υπόψιν με τον ατζέντη μου, τον Βασίλη Τοπίδη. Είμαι αισιόδοξος πολύ. Τη συνέχεια τη βλέπω στο εξωτερικό. Είμαι εκτός Ελλάδας εδώ και τρία χρόνια, έχω συνηθίσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X