Δύο νέοι προπονητές στις ακαδημίες Futsal της ΑΕΚ

Στην τρίτη θέση οι παμπαίδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Α.Ε.Κ. Futsal-Roots ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τους προπονητές Πασχάλη Χλοψιούδη και Δημήτρη Ρούσσο.

Ο Πασχάλης Χλοψιούδης θα αναλάβει τη νέα ακαδημία στο Ίλιον που πρόσφατα προστέθηκε στο Δίκτυο της Ένωσης, ενώ ο Δημήτρης Ρούσσος θα αναλάβει τα προγράμματα τεχνικής των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου.

Ο Πασχάλης Χλοψιούδης κάτοχος διπλώματος UEFA B’ και UEFA FUTSAL B’, είναι προπονητής του τμήματος Juniors της Προεθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου σάλας, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στις ακαδημίες futsal της Α.Ε.Κ. και του Παναθηναϊκού, στον Ηρακλή Περιστερίου και στον Α.Ο. Ανθούπολης.

Ο Δημήτρης Ρούσσος κάτοχος διπλώματος UEFA A’, έχει αγωνιστεί ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για 12 χρόνια σε επίπεδο Super League , ενώ όσον αφορά την προπονητική του εμπειρία, έχει εργαστεί σε Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Σμύρνης Γ.Σ., Α.Ε. Χαλανδρίου, Ατρόμητο Χαλανδρίου, Α.Ο. Γλυκά Νερά και Πανερυθραϊκό.

Η διοίκηση των ακαδημιών Α.Ε.Κ. Futsal-Roots καλωσορίζει στην οικογένεια της Ένωσης τους Πασχάλη Χλοψιούδη και Δημήτρη Ρούσσο και τους εύχεται καλή επιτυχία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X