Στην ΑΕΚ έμεινε το "θηρίο" Χάντερ!

Στην ΑΕΚ έμεινε το "θηρίο" Χάντερ!
Photo Credits: INTIME

Μια από τις προτεραιότητες του Λούκα Μπάνκι ήταν να παραμείνει ο Βινς Χάντερ στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Έτσι, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ικανοποίησε την επιθυμία του Ιταλού κόουτς και κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος με την σειρά του έδειξε κι αυτός σημάδια παραμονής.

Τελικά 23χρονος απάντησε θετικά στην πρόταση της Ένωσης και θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν.

Ο Βινς Χάντερ μεσούσης της σεζόν 2017-18 αντικατέστησε τον Τσινεμελού Ελόνου στο ρόστερ της «Βασίλισσας» και είχε μέσο όρο 9 πόντους και 2.8 ριμπάουντ στην Basket League Και 8,9 πόντους και 4,4 ριμπάουντ στο Basketball Champions League.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Η ΑΕΚ Β.C. aνακοινώνει, ότι ο Βινς Χάντερ (23 χρ., 2μ.03) υπέγραψε σήμερα (22/07) την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2019, ήτοι για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Αμερικανός σέντερ, εκ των πρωταγωνιστών της λαμπρής πορείας της Ομάδας μας κατά την περίοδο, που τελείωσε, συνεχίζει να φορά τη φανέλα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος, με στόχο ξανά τις υψηλές πτήσεις.

 

 

 

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X