Στον κόσμο του ο Πέδρο Μαρτίνς: «Κρατάω την προσπάθεια των παικτών μου»!

Δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη συντριβή στο φιλικό με την Γκενκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως κρατάει την… προσπάθεια των παικτών του(!), ενώ τόνισε πως η ομάδα του υπέφερε από τον αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στο συνδρομητικό κανάλι:

«Ο αντίπαλος μας ξεκινάει την σεζόν του σε μία εβδομάδα, ως εκ τούτου είναι μία ομάδα πιο δουλεμένη, έτοιμη για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της. Ήταν ένα δύσκολο τεστ για εμάς.

Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ καλά. Εμείς κάναμε μία προσπάθεια για να μπούμε στον ρυθμό της αναμέτρησης, αλλά ήταν δύσκολο. Κρατάω την προσπάθεια των παικτών μου. Υποφέραμε, αλλά προσπαθήσαμε με τον τρόπο μας να μπούμε στον ρυθμό της αναμέτρησης.

Είναι δύσκολο να το καταλάβει ο κόσμος, αλλά εμείς δουλεύουμε ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Επαναλαμβάνω ότι κρατάω την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτης μου».

Σε ερώτηση τι κρατάει από τα τρία φιλικά επί βελγικού εδάφους του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος: «Στο παιχνίδι που παίξαμε πιο καλά ήταν δυστυχώς αυτό που χάσαμε στο πρώτο ματς φιλικό με την Έουπεν. Εκεί παίξαμε πιο καλά και δείξαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα.

Στο επόμενο φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε και σήμερα ακόμα περισσότερο. Δεν μου αρέσει να χάνω. Είμαστε Ολυμπιακός οφείλουμε να παίζουμε για την νίκη ακόμα και στα φιλικά.

Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά, τώρα που θα πάμε στην Ολλανδία πρέπει να προχωρήσουμε τις ιδέες μας και να πάμε λίγο παρακάτω με την δουλειά που θα γίνει εκεί. Επαναλαμβάνω όμως, είμαστε Ολυμπιακός και δεν πρέπει να χάνουμε ούτε στα φιλικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X