Απίστευτη πρόκληση του ατζέντη του Καίπερς: «Μόνο ως χαρτί υγείας...»

Απίστευτη πρόκληση του ατζέντη του Καίπερς: «Μόνο ως χαρτί υγείας...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μάνατζερ του επιθετικού του Εργοτέλη, που πρόβαρε τα «κιτρινόμαυρα» με νέες προκλητικές δηλώσεις του στο Gazzetta.gr απάντησε στον τεχνικό των Κρητικών, Νίκκι Παπαβασιλείου αναφορικά με την δήλωση του περί ισχύουσας συμφωνίας μεταξύ της Ένωσης και του Εργοτέλη για τον Ούγκο Κάιπερς, ενώ απειλεί και με καταγγελία στη FIFA.

Ο Παπαβασίλιου διευκρίνισε πως το συγκεκριμένο θέμα αφορά την διοίκηση, ωστόσο επανέλαβε πως: «Είναι σε ισχύ η συμφωνία της ομάδας μου με την ΑΕΚ. Έτσι δεν τον έχω στα πλάνα μου για την νέα σεζόν. Αν αλλάξει κάτι και με ενημερώσει η διοίκηση σχετικά τότε θα πράξω αναλόγως».

Ο Βέλγος ατζέντης επικαλέστηκε τα λόγια του Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος θεωρεί πως η συμφωνία μεταξύ Εργοτέλή και ΑΕΚ «μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χαρτί υγείας», ενώ προανήγγειλε προσφυγή στη FIFA!

«Ο Ούγκο λέει πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη συμφωνία ως χαρτί υγείας. Θεωρούμε ξεκάθαρα πως το ότι συνεχίζουν να αναφέρονται σε συμφωνία με την ΑΕΚ, πρόκειται για ψυχολογική πίεση από τον Εργοτέλη στον Ούγκο, επειδή τόνισε πως δεν πρόκειται να παίξει ποτέ στην ΑΕΚ. Αυτές οι πρακτικές δεν είναι αποδεκτές και θα κάνουμε αναφορά στο αρμόδιο όργανο της FIFA».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X