Παπαβασιλείου: «Σε ισχύ η συμφωνία με την ΑΕΚ, δεν υπολογίζω τον Κάιπερς για την νέα σεζόν»

Παπαβασιλείου: «Σε ισχύ η συμφωνία με την ΑΕΚ, δεν υπολογίζω τον Κάιπερς για την νέα σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον… αέρα παραμένει το μέλλον του Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

Πάντως, ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου φαίνεται πως δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βέλγου επιθετικού, τονίζοντας ότι η συμφωνία που έχουν με την Ένωση είναι σε ισχύ μέχρι νεωτέρας.

«Τα μεταγραφικά είναι πάντα ρευστά όμως το σίγουρο είναι ότι δεν βιαζόμαστε. Το 80% του ρόστερ μας είναι διαμορφωμένο και θα κάνουμε ακόμα τρεις μεταγραφές. Δύο στην επίθεση και ένα πλάγιο μπακ. Περιμένουμε τις απαντήσεις των βασικών μεταγραφικών μας στόχων για να κινηθούμε αναλόγως» τόνισε αρχικά και επεσήμανε σχετικά με την περίπτωση του Ούγκο Καιπερς:

«Θα μιλήσω με τον παίκτη όταν έρθει στην Κρήτη. Το θέμα αφορά πάντως την διοίκηση. Είναι σε ισχύ η συμφωνία της ομάδας μου με την ΑΕΚ. Έτσι δεν τον έχω στα πλάνα μου για την νέα σεζόν. Αν αλλάξει κάτι και με ενημερώσει η διοίκηση σχετικά τότε θα πράξω αναλόγως».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X