Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και LG

Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και LG
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την LG, η οποία θα αποτελέσει τον «Επίσημο Υποστηρικτή» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συμφωνίας με την LG Electronics Hellas (LG), η οποία θα αποτελέσει τον «Επίσημο Υποστηρικτή» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, στηρίζοντας τόσο την επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου όσο κα τις αγωνιστικές ακαδημίες της ομάδας.

Με βασικά εργαλεία τις σημάνσεις εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και την στοχευμένη προβολή στα ψηφιακά κανάλια της ομάδας, η LG επιλέγει την χορηγική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΑΕΚ, μία από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως ένα από τα βασικά οχήματα επικοινωνίας της. Επίσης σε όλες τις εγχώριες αναμετρήσεις της ομάδας για τη φετινή σεζόν η LG θα προβάλλεται μεταξύ άλλων και στα αγωνιστικά σορτς των αθλητών.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics κος Άρης Κουτελός δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η LG προχωράει σε χορηγική συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο. Πάντα αντιμετωπίζουμε τον ελληνικό αθλητισμό με ευαισθησία και θέλουμε έμπρακτα να επενδύουμε σε αυτόν. Ιδιαίτερα φέτος αποτελεί τιμή για εμάς που η LG θα προβάλλεται, και στα αγωνιστικά σορτς των ποδοσφαιριστών της ομάδας».

Επίσης, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε σχετικά: «Προχωράμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση στην περαιτέρω ανάπτυξη μιας επιτυχημένης σχέσης και ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας για την άψογη συνεργασία».

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.
Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα  καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό  δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2017. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas
Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales.
H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές.
Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:
www.lg.com/gr
LG Magazine
www.facebook.com/lghellas
www.LinkedIn.com/lghellas

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X