Λίγο «θολά» μας τα λένε, για τον «ελεύθερο»

Λίγο «θολά» μας τα λένε, για τον «ελεύθερο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις πρώτες ώρες μετά από την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής της ΑΕΚ κατά του ΟΣΦΠ και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, βλέπουμε την πλευρά των «ερυθρόλευκων» να μας τα λέει … λίγο θολωμένα.

Τα ρεπορτάζ που απηχούν τις απόψεις του ΟΣΦΠ, κεντράρουν στο ότι η ΑΕΚ δεν παρουσίασε συμβόλαιο. Σε κάποιο διάβασα, πως η ΑΕΚ δεν το έκανε, γιατί δεν έχει συμβόλαιο. Εδώ παίζουμε λίγο στα όρια της παράνοιας.

Θέλουν να μας πουν από τον ΟΣΦΠ, πως η ΑΕΚ έχει κινήσει όλη αυτή την διαδικασία, η οποία βασίζεται 100% στην ύπαρξη συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή, για να έρθει η στιγμή της εκδίκασης και να πει, τι; Πως δεν υπάρχει συμβόλαιο;

Αυτό λένε από την πλευρά του ΟΣΦΠ και νομίζω δεν χωράει κανένα σχόλιο. Είναι τόσο αντιφατικό, τόσο «κουφό» αυτό που προβάλλουν ως κεντρικό επιχείρημα, που δεν μπορείς να το σχολιάσεις στα σοβαρά.

Πάμε και στο άλλο. Πως η ΑΕΚ δεν παρουσίασε συμβόλαιο σήμερα ενώπιον της Επιτροπής της ΕΠΟ. Μα η υπόθεση δεν εκδικάστηκε. Ο ΟΣΦΠ ζήτησε αναβολή. Μάλιστα ζήτησε αναβολή και ζήτησε από το δικαστήριο παράλληλα, να υποχρεώσει την ΑΕΚ να θέσει στη διάθεση του νομικού επιτελείου του ΟΣΦΠ, το συμβόλαιο που υποστηρίζει πως έχει. «Για να μπορέσουμε να αμυνθούμε», όπως είπαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι του ΟΣΦΠ.

Αλλά το δικαστήριο, αρνήθηκε αυτό το αίτημα. Δεν θεώρησε δηλαδή πως είναι υποχρεωμένη η ΑΕΚ να δώσει το συμβόλαιο, πριν την έναρξη της εκδίκασης. Κι από τη στιγμή που το δικαστήριο δεν την υποχρέωσε, περιμένουν από τον ΟΣΦΠ πως… θα έτρεχε η ΑΕΚ, να ικανοποιήσει εκείνη με δική της πρωτοβουλία το αίτημα τους; Αυτά απλά δεν γίνονται.

Δυο πράγματα. Αυτό που δεν αποτυπώνεται στα ρεπορτάζ που απηχούν την άποψη του ΟΣΦΠ, είναι η αντίδραση των νομικών του εκπροσώπων στην απόρριψη του αιτήματος τους. Η επιμονή και ο εκνευρισμός τους. Όποιος ήταν εκεί και είδε τα δύο νομικά «τιμ», κατάλαβε πολύ καλά ποιος ήταν ο εκνευρισμένος και ποιος ο άνετος. Κι εμείς ήμασταν εκεί.

Το δεύτερο, είναι αυτό που επεσήμανε ο Μηνάς Λυσάνδρου. Όταν ο ΟΣΦΠ έστειλε εξώδικο στην ΑΕΚ για να της γνωστοποιήσει πως θεωρεί ελεύθερο τον Χριστοδουλόπουλο και μιλάει μαζί του, η ΑΕΚ του απάντησε επίσης με εξώδικο, πως έχει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή.

Ο ΟΣΦΠ αγνόησε αυτή την απάντηση και προχώρησε στη σύναψη συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή. Ένα ερώτημα βέβαια είναι γιατί να στέλνουν εξώδικο για έναν παίκτη που είναι σίγουροι πως είναι ελεύθερος… Πολύ σημαντικό ερώτημα, έχει τεθεί συχνά από τότε, αλλά δεν έχει απαντηθεί ποτέ.

Έχουν περάσει δυο μήνες. Περίπου ένας από την κατάθεση του συμβολαίου. Έστω σε αυτό τον πρώτο μήνα από την ανταλλαγή εξωδίκων, γιατί δεν ζήτησαν από την ΑΕΚ να πάρουν το συμβόλαιο στα χέρια τους, όπως ζήτησαν σήμερα στο δικαστήριο;

Τι έχει αλλάξει και δεν ενδιαφέρθηκαν για την ύπαρξη συμβολαίου τότε, αλλά ενδιαφέρονται τώρα; Η εκδίκαση της Δευτέρας είναι κοντά και όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X