Ενας στους δύο, κερδίζει!

Ενας στους δύο, κερδίζει!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βραζιλιάνος Αλεφ θα είναι ο πρώτος παίκτης που επιλέχθηκε να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Παίκτης που θα προσθέσει ύψος, δύναμη, μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια ως εξάρι, αλλά και ως αμυντικός χαφ και στόπερ. Με την απόκτηση του Αλεφ, ο Ουζουνίδης σκέφτεται να απελευθερώσει τον Σιμόες, ώστε ο Πορτογάλος να ανέβει μέτρα μέσα στο γήπεδο και να παίζει πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Ωστόσο, η ενίσχυση της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή δεν σταματά εδώ. Με τον ερχομό του Αλεφ, η Ενωση θα έχει για τις θέσεις των δύο χαφ, Σιμόες, Γαλανόπουλο και Μοράν, πέραν του Βραζιλιάνου. Είναι εκ των ουκ άνευ πως θα χρειαστεί μια επιπλέον λύση και αυτή φαίνεται πως θα είναι ένας εκ των Κονέ ή Λουντ. Με τον Ουζουνίδη να επιλέγει τελικά ποιον εκ των δύο θα έχει στη διάθεση του.

Με τον Κονέ είναι θέμα χρόνου. Πότε θα βρει τρόπο με την Ουντινέζε για να μείνει ελεύθερος και έπειτα να έρθει στην ΑΕΚ. Οσο τραβά χρονικά, τόσο κερδίζει πόντους ο Φιλανδός. Η Ενωση έχει μιλήσει με την πλευρά του παίκτη, ο Λουντ θέλει να μείνει στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να ζυγιστούν πρώτιστα όλα τα δεδομένα, πριν την τελική απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X