Κοντά σε Τοκότο η ΑΕΚ!

Κοντά σε Τοκότο η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται η περίπτωση του Τζέι Πι Τοκότο στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το sdna.gr ο 25χρονος φόργουορντ βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Η Ένωση όχι απλώς παρακολούθησε την περίπτωσή του, αλλά την προχώρησε και σημαντικά, ώστε να δει εάν υπάρχει έδαφος για να δημιουργηθεί deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. Και κατάφερε να βρει σημείο επαφής, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Η Ένωση «δούλεψε» αρκετά την περίπτωση του Τοκότο τις προηγούμενες μέρες, ενώ σημαντικό ρόλο στα πράγματα έπαιξε, όπως ήταν φυσικό, ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος χτίζει… εν λευκώ την ΑΕΚ της νέας σεζόν, έχοντας ως στόχο να προχωρήσει σε μελετημένες κινήσεις ενίσχυσης.

Ο Ιταλός κόουτς είχε επικοινωνία με τον 25χρονο άσο, ο οποίος αυτή την περίοδο μετέχει στο Summer League του ΝΒΑ με τους πρωταθλητές, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο Μπάνκι στη συνομιλία που είχε μαζί του ανέλυσε το σκεπτικό του για τον ρόλο του εκρηκτικού άσου, τον οποίο θέλει για να συμπληρώσει τον Χάρη Γιαννόπουλο στη θέση «3».

Άλλωστε, με την παρουσία του 30χρονου διεθνή φόργουορντ η ΑΕΚ έχει στη θέση αυτή έναν παίκτη με αξιόπιστο σουτ τριών πόντων, που μπορεί να δώσει λύσεις από την περιφέρεια. Για το λόγο αυτό θέλει έναν παίκτη με αθλητικά προσόντα και η περίπτωση του Τοκότο ήταν από αυτές που ξεχώρισαν.

Ένα ακόμα σημαντικό συν, ώστε να «τρέξει» η υπόθεση για την ΑΕΚΚ ήταν και η επιθυμία του ίδιου του Τοκότο. Κι αυτό γιατί ο 25χρονος άσος από την πρώτη στιγμή εκφράστηκε με θετικό τρόπο όσον αφορά την προοπτική της Ένωσης, καθώς βλέπει στην ΑΕΚ πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Με τον Τοκοτο, λοιπόν να είναι… ψημένος ώστε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη της ΑΕΚ, ανοίγει ένας ακόμα δρόμος ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Υπάρχει, όμως και μία ακόμα σημαντική παράμετρος στο όλο ζήτημα.

Ο Τοκότο είναι παίκτης που αρέσει στον Μπάνκι, ο οποίος και τον έχει ψηλά στη λίστα του, όμως εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, η δική του είναι διαφορετική. Κι αυτό γιατί το κασέ του παίκτη βρίσκεται εντός των πλαισίων της Ένωσης, κάτι που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ή να κάνει κάποια οικονομική υπέρβαση με την περίπτωσή του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως την περίπτωση του Τοκότο παρακολούθησε και ο Πανιώνιος στο φίνις της σεζόν 2017-18, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, όμως, να καταλήγει στον Μαρκίθ Κάμινγκς για την ενίσχυση της θέσης «3».

Εν ολίγοις, η ΑΕΚ βρίσκεται στην… pole position για να κάνει δικό της τον Τζέι Πι Τοκότο, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από θετικός για να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που σημαίνει πως είναι στο… χέρι της να κλείσει την υπόθεση και ταυτόχρονα να προχωρήσει στην πρώτη μεταγραφή ξένου για την ερχόμενη σεζόν, καλύπτοντας τη θέση «3» με δύο παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X