Στο μικροσκόπιο οι 21 κιτρινόμαυροι του φιλικού με ΑΕΚ Λάρνακας

ΑΕΚ – ΑΕΚ Λάρνακας 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΙΕΛΤΣΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας:

Βασίλης Μπάρκας: Όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει στο διάστημα που έπαιξε, το έκανε σωστά. Στο σουτ του Γιάννου έξω από την περιοχή, το οποίο ήταν δυνατό, έδειξε ετοιμότητα. Ενώ όλες τις υπόλοιπες φάσεις, τις έλεγχε και τις διαχειρίστηκε σωστά. Επίσης μίλαγε και καθοδηγούσε την άμυνα του, όταν χρειαζόταν να δώσει οδηγίες για θέσεις.

Μιχάλης Μπακάκης: Για ακόμα ένα ματς είχε σημαντική παρουσία συνολικά στην λειτουργία της ομάδας. Έκανε κούρσες από την δεξιά πλευρά και να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία και ήταν πολύ κινητικός. Ενώ από την μεριά του Μπακάκη έπαιζε στο πρώτο ημίχρονο ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Λάρνακας. Και χρειάστηκε πολλές φορές να έχει γρήγορες επιστροφές για να κλείσει χώρους. Κάτι που έκανε με επιτυχία

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός και πολλές φορές χρειάστηκε να σπεύσει για να καλύψει λάθη που γινόντουσαν και κενούς χώρους. Έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα, είχε γρήγορες αντιδράσεις και κέρδισε τις μονομαχίες. Στο δεύτερο ημίχρονο έδειχνε λίγο να του βγαίνει η κούραση και έκανε τα λάθη του.

Ούρος Τσόσιτς: Είχε λαθάκια ενώ έχασε και κάποιες μονομαχίες. Γενικώς είχε ζητήματα στην ανταπόκριση του στην αμυντική λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο. Και έκανε και πολλά λάθη με την μπάλα στα πόδια του. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο και στο διάστημα που αγωνίστηκε, είχε ανεβάσει την απόδοση του και έκανε κάποιες καλές ενέργειες.

Νίκλας Χουλτ: Τα έκανε όλα σχεδόν… ολόσωστα αλλά του έλλειψε η τελική πάσα. Εκεί τα χάλαγε ο ίδιος και χάλαγε και ολόκληρη την καλή επιθετική προσπάθεια που έκανε συνολικά η ομάδα. Πήρε πολλές προσπάθειες και ανεβάσματα από την πλευρά του, δημιούργησε ρήγματα, αλλά δεν πέρασε ούτε μια φορά σωστά την μπάλα μέσα στην περιοχή.

Αντρέ Σιμόες: Ήταν πολύ καλός ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο Πορτογάλος χαφ. Έκανε σχεδόν όλα όσα του είχε ζητήσει ο Ουζουνίδης. Από την πρώτη μπάλα ανάμεσα στα στόπερ, μέχρι το πρέσινγκ χαμηλά στην άμυνα του αντιπάλου. Έκανε κάποια λάθη με την μπάλα στα πόδια του, αλλά γενικώς έβγαλε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Και στο ανασταλτικό αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι.

Έρικ Μοράν: Αυτή την φορά έπαιξε στο πλευρό του Σιμόες και ενδεχομένως θα έπρεπε να είναι πιο απελευθερωμένος. Ήταν το ακριβώς αντίθετο. Σφιγμένος, αγχωμένος, βαρύς και με πολλά λάθη. Αν δεν έβγαινε από το γήπεδο νωρίς λόγω ενοχλήσεων, ενδεχομένως να ήταν και απόφαση του Ουζουνίδη να τον αποσύρει νωρίς από το ματς, διότι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοσή του.

Μάρκο Λιβάγια: Πολύ ανεβασμένος σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό. Τώρα ήταν δεύτερος φορ δίπλα στον Γιακουμάκη, έπαιρνε μπάλες, τις έσπαγε σωστά και άνοιγε την επίθεση της ομάδας. Ο ίδιος βρέθηκε δυο φορές σε θέση να εκτελέσει αλλά τα σουτ κόντραραν, όμως γενικώς είχε καλές συνεργασίες και με τον Μάνταλο και με τον Γιακουμάκη.

Τάσος Μπακασέτας: Αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης. Είχε κέφι και διάθεση και έκανε κινήσεις προς τον άξονα για να βρει χώρο και να εκτελέσει. Δεν τους βρήκε αυτούς τους χώρους, όπως δεν του βγήκαν και οι φάσεις. Έχασε ίσως την μεγαλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ, διότι δεν εκτέλεσε σωστά από το ύψος του πέναλτι.

Πέτρος Μάνταλος: Ήταν συνολικά από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Κυρίως διότι είχε μια συνεχή επίδραση στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Ξεκινούσε τις προσπάθειες του από αριστερά, ωστόσο έβγαινε πολλές φορές προς τον άξονα και με τις πρωτοβουλίες έβρισκε τρόπους να ανοίγει την άμυνα των Κύπριων. Άλλαζε σωστά και άπλωνε το παιχνίδι της ΑΕΚ. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει καλύτερα κάποιες φάσεις.

Γιώργος Γιακουμάκης: Πολλή δουλειά από τον σέντερ φορ της ΑΕΚ. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αν στην φάση του 21’ του άφηνε την μπάλα ο Σιμόες. Γενικώς τον αισθάνθηκαν οι αμυντικοί της ΑΕΚ Λάρνακας και στην πίεση που έκανε αλλά και στην προσπάθεια του να ανοίξει χώρους. Μπήκε μέσα σε φάσεις και γύρισε σωστά στον Μπακασέτα στο ύψος του πέναλτι, στην μεγαλύτερη ευκαιρία που έχασε η ΑΕΚ.

Παναγιώτης Τσιντώτας: Στο διάστημα που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ Λάρνακας βγήκε ελάχιστες φορές στην επίθεση. Και σχεδόν καμία φορά δεν απείλησε την άμυνα της ΑΕΚ. Επομένως ο Τσιντώτας το μόνο που χρειάστηκε να κάνει, είναι να διαχειριστεί κάποιες φάσεις με την μπάλα στα πόδια ή να βγει εγκαίρως από την εστία του. Και το έκανε σωστά.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ο Βραζιλιάνος μπακ αρχικά μπήκε στο γήπεδο παίρνοντας θέση δεξιού εξτρέμ. Μπροστά από τον Μπακάκη. Κάτι που δεν είχε δοκιμάσει καθόλου στις προπονήσεις ο Ουζουνίδης, αλλά το έκανε λόγω της απουσίας του Αλμπάνη. Όσο εξτρέμ πάντως ο Γκάλο δεν βοήθησε τόσο πολύ. Αντιθέτως ως μπακ πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες στα ανεβάσματά του.

Μάριος Οικονόμου: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξε ως παρτενέρ του Λαμπρόπουλου στο κέντρο της άμυνας. Με εξαίρεση μια προσωπική μονομαχία που έχασε από αντίπαλο λίγο πιο κάτω από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, κατά τα άλλα ήταν σταθερός αμυντικά. Προσπάθησε να κάνει παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια, αλλά υπήρξε φορές που δεν έκανε ακριβώς αυτό που του ζητούσε ο Ουζουνίδης από τον πάγκο.

Έλντερ Λόπες: Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε ως αλλαγή ο Πορτογάλος ακραίος μπακ. Και η αλήθεια είναι πως μπήκε στο γήπεδο ιδιαίτερα κεφάτος. Ήταν σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά κυρίως εκεί που φάνηκε, ήταν στην βοήθεια που έδωσε στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Έκανε ορισμένες καλές κούρσες από την αριστερή πλευρά και έχασε την καλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως στη συγκεκριμένη φάση θα μπορούσε να είχε γυρίσει πιο σωστά την μπάλα προς την καρδιά της περιοχής.

Κώστας Γαλανόπουλος: Τον νεαρό μέσο τον έριξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο γήπεδο ήδη από το πρώτο ημίχρονο, όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον Μοράν. Έπαιξε αρχικά με τον Σιμόες στη μεσαία γραμμή. Έκανε και αυτός δουλειά στα χαφ, κυρίως όμως ως προς τα μαρκαρίσματα και το ανασταλτικό κομμάτι. Στο δεύτερο μέρος, έπαιξε περισσότερο με παρτενέρ τον Γιαννούτσο. Προσπάθησε να βοηθήσει περισσότερο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην κυκλοφορία της μπάλας. Αλλά έκανε κάποια λάθη με την μπάλα στα πόδια, παρόλο που είχε θετική σε γενικές γραμμές παρουσία.

Γιώργος Γιαννούτσος: Μπήκε στο γήπεδο στο τελευταίο 20άλεπτο του παιχνιδιού και έπαιξε και πάλι στη μεσαία γραμμή, ως δεύτερος αμυντικός μέσος. Πήρε δυο φορές τα εύσημα από τον πάγκο της ΑΕΚ, για να τον δυναμισμό και το πείσμα με το οποίο κυνήγησε φάσεις. Ακόμα δεν έχει βρει τον ρυθμό του τακτικά και τα πατήματα του ως μέσος. Παρόλα αυτά ήταν σαφώς πιο βελτιωμένος, σε σχέση με το φιλικό με τη Μίετζ.

Χρήστος Γιούσης: Έπαιξε και αυτός περίπου 20 λεπτά, ως αριστερό εξτρέμ. Είχε κέφι ο μικρός και ήταν τέτοια η εικόνα του ματς στο τελευταίο κομμάτι του, που βρέθηκε να παίρνει πρωτοβουλίες από την πλευρά του. Τρύπωσε και στην περιοχή στο 84’ αλλά δεν κατάφερε από πλάγια θέση να εκτελέσει σωστά. Προσπάθησε όμως να βγάλει φάσεις από την πλευρά που έπαιξε.

Φοίβος Μπότος: Μπήκε και αυτός στα τελευταία περίπου 20 λεπτά του παιχνιδιού. Έπαιξε ως αριστερό εξτρέμ και είχε κάποιες καλές συνεργασίες με τον Λόπες από την πλευρά εκείνη. Ήταν συνεπής στις επιστροφές του για να βοηθήσει την ανασταλτική λειτουργία. Ενώ και επιθετικά ήταν κινητικός.

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς: Δεν ήταν τόσο κινητικός και κεφάτος όπως στο προηγούμενο φιλικό. Έπαιξε με τον Κλωναρίδη στην γραμμή κρούσης. Είχε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει στο 84’, όταν του στρώθηκε η μπάλα στο ύψος του πέναλτι. Αλλά δεν έπιασε καλό σουτ και την έχασε.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Έπαιξε και πάλι στην επίθεση και πάλι και με τον Αϊντάρεβιτς και με τον Γιακουμάκη. Ήταν πιο κινητικός από το προηγούμενο ματς. Μπήκε σε φάσεις και το πάλεψε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X