Το backstage της φωτογράφισης των Πρωταθλητών! (ΦΩΤΟ)

Το backstage της φωτογράφισης των Πρωταθλητών! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων της ΑΕΚ έγιναν και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα το backstage της φωτογράφισης των Πρωταθλητών με τις νέες εμφανίσεις της Capelli Sport.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ: 

«Ο αρχηγός της ομάδας μας, Πέτρος Μάνταλος μαζί με τον Αντρέ Σιμόες και τους Μάρκο Λιβάια, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Τάσο Μπακασέτα και τον γκολκίπερ Βασίλη Μπάρκα ήταν οι πρώτοι που φόρεσαν τις νέες φανέλες της ΑΕΚ για τη σεζόν 2018-19, στο ξεκίνημα της τριετούς συνεργασίας της ομάδας με την αμερικανική εταιρία Capelli Sport!

Tις φόρεσαν, το ευχαριστήθηκαν, αισθάνθηκαν την υψηλή ποιότητα των νέων εμφανίσεων, τις χάρηκαν και φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες της σημερινής παρουσίασης, μια μέρα πριν από την αναχώρηση της ομάδας μας για το Κιέλτσε και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Εσείς μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες από το backstage του photoshooting των νέων εμφανίσεων, που και εφέτος έγινε από τον φωτογράφο Παντελή Ζερβό τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X