Στην 10άδα των πιο πετυχημένων ομάδων του BCL η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Στην 10άδα των πιο πετυχημένων ομάδων του BCL η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με… κιτρινόμαυρο χρώμα η πρώτη δεκάδα των πιο πετυχημένων ομάδων του BCL! Κι αυτό γιατί με το πέρας των δύο πρώτων χρόνων της διοργάνωσης, η ΑΕΚ βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του BCL.

Η «Βασίλισσα» η οποία έφτασε στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου και επέστρεψε στον θρόνο της, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας, καθώς την σεζόν που ολοκληρώθηκε συγκέντρωσε 46 μονάδες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα την σεζόν 2017-18. Συνολικά στις δύο σεζόν της διοργάνωσης της FIBA η ΑΕΚ μέτρησε 78 μονάδες και για το λόγο αυτό βρίσκεται στην θέση αυτή.

Στη σχετική λίστα όμως βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχοντας σταθερή πορεία στο BCL την τελευταία διετία συγκέντρωσαν 53 μονάδες (27 την πρώτη σεζόν και 26 την δεύτερη) και βρίσκονται στην 10η θέση.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η πρώτη κάτοχος του BCL, Τενερίφη, η οποία μετρά 88 πόντους, ενώ την τριάδα συμπληρώνουν η Μπάνβιτ (83 μονάδες) και η Λούντβιγκσμπουργκ (80 μονάδες). Στην 10αδα των κορυφαίων της διοργάνωσης δεν βρίσκεται η Μονακό, η οποία μέτρησε 2 παρουσίες σε Final Four  κι αυτό γιατί τη νέα σεζόν θα βρεθεί στο Eurocup.

Στην 10άδα των πιο πετυχημένων ομάδων του BCL η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X