«Έκλεψε» Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος

«Έκλεψε» Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφού πρώτα είπε “όχι” στην πρόταση που του κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τριετή επέκταση της συνεργασίας του (2+1), είπε το “ναι” σε εκείνη του Παναθηναϊκού Superfoods! Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήρε την απόφαση να αλλάξει στρατόπεδο, κι από το ΣΕΦ να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ.

Το θέμα έκλεισε το πρωί της Τρίτης (10/7), όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον ατζέντη του Παπαπέτρου και συμφώνησαν για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους “πράσινους” είναι η ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Ο 24χρονος φόργουορντ αποχώρησε από τους “ερυθρόλευκους” μετά από μια πενταετία, με τους “πράσινους” να κάνουν άμεσα κίνηση για την απόκτηση του. Η πλευρά του παίκτη ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές, για να “γεμίσει” ο Παναθηναϊκός Superfoods τον ελληνικό κορμό του.

Μόλις ολοκληρωθεί τυπικά η απόκτηση του Παπαπέτρου και ανανεώσει και ο Νίκος Παππάς εντός των προσεχών ημερών, ο Παναθηναϊκός θα έχει πλέον στο ρόστερ του μία δυνατή εξάδα Ελλήνων παικτών, κάτι που ήταν εξ αρχής βασικός στόχος του καλοκαιρινού σχεδιασμού του Τσάβι Πασκουάλ.

Στον Ολυμπιακός ο “Πάπι” πέρασε τα πρώτα πέντε χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Τέξας. Ο διεθνής φόργουορντ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2015, 2016) με τον Ολυμπιακό, όπου είχε 6,8 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε περίπου 22 λεπτά ανά αγώνα στην EuroLeague τη χρονιά που πέρασε, την καλύτερή του με τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Παπαπέτρου έπαιξε συνολικά σε 114 αγώνες στην EuroLeague με τον Ολυμπιακό, έχοντας 5,3 πόντους και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στην Basket League φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα συνολικά σε 133 αγώνες, έχοντας 6,9 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X