Άρχισαν τα κοψίματα στο λιμάνι

Άρχισαν τα κοψίματα στο λιμάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άρχισαν τα πρώτα… κοψίματα στον Ολυμπιακό, με τον προπονητή της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει την απόφαση να “κόψει” τους Μανθάτη, Σάλιακα και Βέργο, στην προπόνηση της Κυριακής. Φαινόταν από το Ζέεφελντ ότι οι τρεις τους δεν χώραγαν στα πλάνα του προπονητή ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Απλώς τα τρία παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του Ολυμπιακού άνοιξαν την πόρτα της εξόδου (σ.σ. δεν συμπεριλαμβάνουμε τον Νικόλη, γιατί γύρισε στην Κ20 και θα ανεβοκατεβαίνει στην πρώτη ομάδα).

Στην πορεία θα ακολουθήσουν και άλλοι. Και έχει ακόμη πολύ κόσμο και κοσμάκη να διώξει ο Μαρτίνς. Δεν αναφερόμαστε φυσικά στους παίκτες που κάνουν προπόνηση υπό τις οδηγίες του Βασίλη Βούζα και οι οποίοι δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή στο Ζέεφελντ.

Μιλάμε για τους ποδοσφαιριστές που ανέβηκαν στις αυστριακές Άλπεις. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι;

ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΑΡΝΤΟ

Πρώτος και καλύτερος ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος ακόμα και να ανέβει στο Βέλγιο για το β’ στάδιο της προετοιμασίας θα είναι απλώς κάποιες μέρες παραπάνω στον Ολυμπιακό μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς με την απόκτηση του Ποντένσε και θέλοντας ακόμη έναν εξτρέμ, δείχνει την πόρτα της εξόδου και στον Φελίπε Πάρντο παρά το πολύ καλό δεκαήμερό του στο Ζέεφελντ. Δεν παίζει όμως ρόλο η παρουσία του Κολομβιανού στην Αυστρία, γιατί λίγο – πολύ γνωρίζουν στον Ολυμπιακό τι μπορεί να προσφέρει. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι διανύει και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Επίσης, αναμένεται να αποχωρήσουν δύο κεντρικοί αμυντικοί από το υπάρχον ρόστερ, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει και με τον Ρομαό.

Οι Μανθάτης, Σάλιακας και Βέργος ήταν οι εύκολες περιπτώσεις. Από τώρα και στο εξής αρχίζουν τα πολύ δύσκολα ως προς το κομμάτι των αποχωρήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X