Μπουφόν: «Έχω να δώσω κάτι ακόμα στο ποδόσφαιρο»

Μπουφόν: «Έχω να δώσω κάτι ακόμα στο ποδόσφαιρο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν παρουσιάστηκε επίσημα από την Παρί Σεν Ζερμέν και προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Γαλλίας. Ο έμπειρος Ιταλός τερματοφύλακας έκλεψε την παράσταση με την άνεση του, αλλά και με τις ατάκες του που έδειξαν τεράστια όρεξη για αυτή τη νέα πρόκληση:

«Ήρθα στο Παρίσι με τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού. Έχω τρομερή ενέργεια αυτό το νέο ξεκίνημα. Πάντα έψαχνα για νέες προκλήσεις. Σήμερα είχα την πρώτη μου προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες. Είναι περίεργο, αλλά κι ευχάριστο να προπονούμαι για πρώτη φορά, ακούγοντας μία νέα γλώσσα.

Νιώθω ότι έχω να δώσω κάτι ακόμα στο ποδόσφαιρο. Αυτή η νέα πρόσκληση μπορεί να με κάνει να προοδεύσω τόσο σαν παίκτης, όσο και ως άνθρωπος. Υπάρχει η πίεση για αποτελέσματα, αλλά η κατάκτηση του Champions League δεν είναι εμμονή για μένα.

Όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα. Θα κάνω ότι καλύτερο. Θέλω να αποδείξω ότι είμαι ακόμα ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Σε όποιες ομάδες αγωνίστηκα, πουθενά δεν πήρα εγγύηση ότι θα είμαι το νούμερο 1. Το κέρδισα. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η ομάδα που παρακολούθησα πιθανώς περισσότερο από κάθε άλλη τα τελευταία χρόνια, γιατί ήθελα να δω που μπορεί να φτάσει το πρότζεκτ της. Υπάρχει μεγάλη φιλοδοξία, αλλά χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να κάνει πράξη όλα αυτά τα σχέδια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X