Στα... δίχτυα της ΑΕΚ ο Γκάρετ!

Στα... δίχτυα της ΑΕΚ ο Γκάρετ!
Photo Credits: INTIME

Έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά θέλει να φέρει μαζί του στην «Βασίλισσα» ο Λούκα Μπάνκι!

Ο  μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕΚ προχωρά με γοργούς ρυθμούς και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν πολλούς παίκτες στη λίστα τους. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο  Ντιάντε Γκάρετ.

Ο 29χρονος γκαρντ είναι προσωπική επιλογή του Λούκα Μπάνκι, ο οποίος τον έφερε στην Τορίνο στην αρχή της περσινής σεζόν. Ο Ντιάντε Γκάρετ  έκανε ένα τρομερό πέρασμα από την Ιταλία, έχοντας συνολικά 45 παιχνίδια με μ.ο. 13,9 πόντους και 4,9 ασίστ  ανά παιχνίδι στο πρωτάθλημα αλλά και 15 πόντους, 4,1 ασίστ, 2,3 ριμπάουντ μ.ο στο Eurocup.

Ο Αμερικάνος γκαρντ αποφοίτησε από το Αϊόβα Στέιτ χωρίς να γίνει ντραφτ και έπαιξε για δύο σεζόν στο ΝΒΑ μετρώντας σε Σανς και Τζαζ 90 συμμετοχές με 3,2 πόντους, 1,7 ασίστ και 1,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.  Στην Ευρώπη αγωνίστηκε σε ΚΚ Ζάγκρεμπ, Ναντέρ, Μακάμπι Ασντόντ και στην Ιαπωνία, προτού τον πάρει ο Μπάνκι στην Τορίνο το 2017.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του έμπειρου άσου αν και μέχρι στιγμής οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην πλευρά του παίκτη.  Δεν αποκλείεται όμως να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού οι «κιτρινόμαυροι» σύντομα θα αρχίσουν τις πρώτες επαφές με την πλευρά του Γκάρετ για ενδεχόμενη συνεργασία.

Βέβαια, ένα θέμα που απασχολεί αρκετά τους ανθρώπους της Ένωσης είναι το οικονομικό κομμάτι, καθώς το συμβόλαιο του Αμερικάνου με την Τορίνο ήταν αρκετά υψηλό. Ο Μπάνκι όμως τον γνωρίζει, τον εμπιστεύεται και η ΑΕΚ θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τον κάνει δικό της ώστε να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X