«ΑΕΚ για Κρκιτς!» -Διαψεύδει η ΠΑΕ

«ΑΕΚ για Κρκιτς!» -Διαψεύδει η ΠΑΕ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ψάχνει εξτρέμ άμεσα ενόψει των προκριματικών του Champions League και ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να εξετάζει είναι ο Μπόγιαν Κρκιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην Μπαρτσελόνα!

Ο 27χρονος Ισπανός ακραίος (με ύψος 1.73μ.) ανήκει μέχρι το 2020 στην Στόουκ, ενώ τον θέλουν επίσης Νις, Φενέρμπαχτσε και Θέλτα, όπως αναφέρει το «sports.tv5monde».

Ο Κρκιτς έχει αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2011, ενώ εν συνεχεία έπαιξε σε Μίλαν, Ρόμα, Αγιαξ, Στόουκ, Μάιντζ και Αλαβες. Πέρυσι έπαιξε σε δύο ματς με την Στόουκ και άλλα 15 παιχνίδια στο δανεισμό του στην Αλαβές. Στην αγγλική ομάδα πήγε το 2014 και έχει δοθεί δανεικός σε Μάιντζ και Αλαβές.

Ο Κρκιτς είχε τον χαρακτηρισμό του νέου… Μέσι, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να δικαιώσει μια τέτοια υπερβολή.

Η Στόουκ υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ και ο Ισπανός θέλει να αποφύγει να αγωνιστεί στη β’ κατηγορία για αυτό και ο μάνατζερ του… ψάχνεται. Ετσι, όπως αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα τον θέλουν ΑΕΚ, Νις, Φενέρμπαχτσε και Θέλτα.

Πάντως, η ΠΑΕ ΑΕΚ λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα διέψευδε ότι ενδιαφέρει την Ενωση, αφήνοντας ανοιχτό ότι έχει προταθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X