Επιστρέφει στην Κίνα ο Παουλίνιο

Επιστρέφει στην Κίνα ο Παουλίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παουλίνιο θα επιστρέψει στην Guangzhou Evergrande, στην ομάδα που έπαιζε πριν τον αγοράσει η Μπαρτσελόνα, έναντι 40 εκατ. ευρώ. Ο Βραζιλιάνος μέσος, πριν καν συμπληρωθεί ένας χρόνος ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η πρόταση στους “μπλαουγκράνα” θα φτάσει στα 50 εκατ. ευρώ.

Δηλαδή, το καθαρό κέρδος της Μπαρτσελόνα από το deal  θ’ ανέλθει σε 10.000.000 ευρώ. Τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και οι άνθρωποι της ομάδας που “έτρεξαν” το μεταγραφικό σχεδιασμό κατά την περυσινή σεζόν δέχθηκαν δριμύτατη κριτική για την επιλογή του Παουλίνιο.

Αυτός όμως κατόρθωσε να διαψεύσει τις ανησυχίες των επικριτών του και να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν. Πέτυχε εννιά γκολ σε 34 συμμετοχές (οι 21 στην αρχική ενδεκάδα) στη La Liga, αγωνίστηκε σε 6 ματς στο Copa del Rey κι 9 στο Champions League.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη Ρωσία με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα, αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα της “καναρίνια” (όπως συνέβη και στα τέσσερα μέχρι τώρα ματς της στη διοργάνωση) στην αναμέτρηση του Καζάν – live η εξέλιξη από το Sport24.gr – για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Μετά το τέλος του τουρνουά, αναμένεται να δρομολογηθεί η πώλησή του. Άλλωστε, είναι επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Κίνα και την  Guangzhou Evergrande.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X