Δεν... κάηκε του Πόνσε, από εβδομάδα αφίξεις

«Ο Πόνσε κοντά στην ΑΕΚ -Στα 6 εκατ.ευρώ η ρήτρα, 600.000 ευρώ ο παίκτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ από την Τρίτη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στο Κιέλτσε της Πολωνίας. Βέβαια, η Ένωση βρίσκεται στην Πολωνία με πολλές… τρύπες τις οποίες και πρέπει να κλείσει.

Η Ένωση έχει ανοιχτά τρία σημαντικά μέτωπα. Φορ, εξτρέμ και χαφ «καίνε» τον Μαρίνο Ουζουνίδη μετά και τις αποχωρήσεις ορισμένων παιχτών. Όσον αφορά το θέμα του Πόνσε η ΑΕΚ τον θέλει, αλλά δεν θα τον περιμένει και για πάντα. Αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη ο τρόπος παιχνιδιού του, αλλά δε μπορούν να του δώσουν μεγάλη πίστωση χρόνου. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις θετικές ή αρνητικές στο θέμα του Αργεντινού. Οι πρωταθλητές είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Έχουν στα σκαριά και δουλεύουν διάφορες περιπτώσεις επιθετικών από άλλα πρωταθλήματα. Η Ένωση εξετάζει δύσκολες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι έχει εγκαταλειφθεί η υπόθεση Πόνσε. Υπάρχουν ακόμη πιθανότητες για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Ρόμα.

Όσον αφορά τις άλλες θέσεις, η ΑΕΚ δουλεύει πιο εντατικά Χαφ και εξτρέμ. Η Ένωση «χτενίζει» την αγορά και έχει εντοπίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τις οποίες και αναμένεται να προχωρήσει στις τελικές επαφές. Οι πρωταθλητές χρειάζονται ενίσχυση και είναι αποφασισμένοι να κλείσουν τις τρύπες που υπάρχουν με αξιόλογες περιπτώσεις παικτών.

Πάντως, δύσκολα η Ένωση θα έχει ολοκληρώσει κάποια μεταγραφή μέσα στο ΣαββατοΚύριακο. Πιο πιθανό είναι από Δευτέρα οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν συμφωνήσει σε κάποιο deal. Αυτό που θα μετρήσει στο τέλος, είναι το ποιοι παίκτες θα έρθουν, παρά το πότε θα έρθουν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει η παράμετρος των λύσεων για Ουζουνίδη ενόψει προκριματικών Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X