Στον Απόλλωνα Σμύρνης και επίσημα ο Τζανετόπουλος

Στον Απόλλωνα Σμύρνης και επίσημα ο Τζανετόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτοικος… Ριζούπολης για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου στόπερ το βράδυ της Πέμπτης (07/05), με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να τον αποκτά με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής και να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να μη συμπεριλάβει τον 23χρονο στην αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Κίελτσε της Πολωνίας, έτσι οι «κιτρινόμαυροι» δεν του προσέφεραν νέο συμβόλαιο.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανήκε στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2013. Με τη φανέλα της μέτρησε 47 εμφανίσεις, ενώ το 2017 είχε αγωνιστεί για ένα εξάμηνο ως δανεικός στον Ηρακλή, όπου πραγματοποίησε 17 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άνταμ Τζανετόπουλου. Γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου 1995 αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή και ΑΕΚ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X