Πάει για φιάσκο με τον Ταϊλανδό ο Παναθηναϊκός

Δίωρο σότο για τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία επρόκειτο να εγκριθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέσω της οποίας αναμενόταν να προχωρήσει η αλλαγή ιδιοκτησίας και η ομάδα να περάσει στην PanAsia.

Παρ’ όλα αυτά, για την ώρα φαίνεται οι συζητήσεις ανάμεσα στην πλευρά του μεγαλομετόχου, Γιάννη Αλαφούζου και του Ταϊλανδού επιχειρηματία, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, να έχουν «κολλήσει» και να μην υπάρχει συμφωνία. Για τον λόγο αυτόν, η αυριανή Γενική Συνέλευση υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αναβληθεί.

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς πως τα πράγματα βρίσκονται σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο καθώς από τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον του συλλόγου. Η αλλαγή «σελίδας» στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία και ο χρόνος σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται σύμμαχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X