Με το όνομα του Θρυλικού «Λεφτέρ» το πρωτάθλημα Τουρκίας 2018-19

Με το όνομα του Θρυλικού «Λεφτέρ» το πρωτάθλημα Τουρκίας 2018-19
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών για το τουρκικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον ελληνικής καταγωγής Λευτέρη Κιουτσουκαντωνιάδη ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 86 ετών στις 13 Ιανουαρίου 2012. Γνωστός για την έφεσή του στο σκοράρισμα, ο «Λεφτέρ» πέτυχε 423 γκολ σε 615 παιχνίδια σε δύο θητείες με την Φενέρμπαχτσε, μετρώντας επίσης 50 συμμετοχές και με το εθνόσημο στην γειτονική χώρα, κρατώντας ρεκόρ σκοραρίσματος για 33 χρόνια.

Η προσφορά του αυτή εκτιμήθηκε από την ομοσπονδία και όπως έγινε γνωστό το πρωτάθλημα της νέας περιόδου θα έχει το όνομά του: «Το διοικητικό συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Τουρκίας, στη συνεδρίασή του, αποφάσισε το πρωτάθλημα της Super Lig 2018-19 να ονομαστεί ‘Λευτέρης Κιουτσουκαντωνιάδης’. Ένα θρυλικό όνομα της εθνικής ομάδας και της Φενέρμπαχτσέ, ο οποίος κέρδισε την αγάπη και το σεβασμό όλων των φιλάθλων για την αξέχαστη συνεισφορά του στο τουρκικό ποδόσφαιρο»αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X