Δημοσίευμα για Μολέντο, αλλά...

Δημοσίευμα για Μολέντο, αλλά...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ροντρίγκο Μολέντο βρέθηκε στην Ελλάδα και στο πλαίσιο αυτό εμφανίζεται να είχε επαφές τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με την ΑΕΚ.

Δημοσίευμα από την Βραζιλία (entrelinhascoloradas) αναφέρει ότι οι «κιτρινόμαυροι» επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, στέλνοντας μάλιστα και σχετική επιστολή προς την Ιντερνασιονάλ.

Πάντως ο Μολέντο στην συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε μετά την προπόνηση της Τρίτης δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι για τις φημολογούμενες προτάσεις και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να φύγει από την πατρίδα του.

«Είμαι παίκτης της Ιντερνασιονάλ και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι φυσιολογικό να γίνονται διάφορες εικασίες. Εμένα, πάντως, δεν με πλησίασε κανείς. Αν κάποια ομάδα απευθύνθηκε στην Ιντερνασιονάλ, αυτό δεν το γνωρίζω. Θέλω να παραμείνω στη Βραζιλία», είπε μεταξύ άλλων ο άλλοτε στόπερ του Παναθηναϊκού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X