Νέα επίθεση Κούγια σε Πηλαδάκη

Νέα επίθεση Κούγια σε Πηλαδάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταμεσονύκτια (νέα) επίθεση επιφύλαξε Αλέξης Κούγιας στο Κώστα Πηλαδάκη για το θέμα της χρήσης του “AEL FC Arena”. Στην ανακοίνωση αφήνει αρκετές αιχμές κατά του πρώην ιδιοκτήτη των “βυσσινί” και όπως υποστηρίζεται – μεταξύ άλλων – χαρακτηριστικά: “Αν έχετε κάποια άλλη πληροφορία ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

“Δυστυχώς οι μονίμως παρασκηνιακές ενέργειες του κ. Πηλαδάκη, οι οποίες δυστυχώς πάντοτε βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις προσφιλείς του ώρες, δηλαδή μετά τα μεσάνυχτα, με αναγκάζουν να απαντήσω προσωπικά σε όλα όσα αναφέρει στην, εξαιτίας του πανικού του, τελευταία μεταμεσονύκτια δήλωσή του, την οποία και διένειμε την κατάλληλη ώρα στην εφημερίδα Ελευθερία, ώστε να μην φαίνεται αύριο η απάντηση μου και σε κάποια περιθωριακά προσφιλή του sites, τα οποία ανήκουν σε κάποιους νεαρούς, οι οποίοι επειδή δεν είναι δημοσιογράφοι, του χρόνου δεν θα μπαίνουν καν στο AEL FC ARENA.

Κ. Πηλαδάκη επειδή κάνατε αναφορά ότι είμαι έμμεσος μέτοχος της ΑΕΛ, άρα υπάρχει και άμεσος μέτοχος, είμαι βέβαιος ότι σήμερα, όπως κάνουν όλοι οι άντρες, και αφού πρόκειται για την αγαπημένη σας ΑΕΛ, θα τον κατονομάσετε.

Θέλω να σας πω για πρώτη και για τελευταία φορά και για το λόγο αυτό θα ανεβάσω στο site της ΑΕΛ το Ε9 της φορολογικής μου δηλώσεως, ότι εγώ σε όλη μου τη ζωή και από τα 24 μου χρόνια που άρχισα να κυριαρχώ στο λειτούργημα μου, ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχω είναι στο όνομα μου και ποτέ δεν είχα συνεταιρικά ούτε video club, ούτε συνέταιρο και προστάτη τον Branson, ούτε συνέταιρο και στήριγμα τον μεγάλύτερο σύγχρονο έλληνα τραγουδιστή τον Αντώνη Ρέμο, ούτε ποτέ πήρα δάνειο για να αγοράσω το οτιδήποτε.

Δυστυχώς για εσάς και το ελάχιστο έμμισθο ακροατήριο σας στη Λάρισα, ό,τι έχω αποκτήσει το έχω αποκτήσει με 44 χρόνια επιστημονικής εργασίας και όχι με προσωπικές γνωριμίες και απολαμβάνω το γεγονός ότι λες Αλέξης Κούγιας και εννοείς δικηγόρος και λες δικηγόρος και εννοείς Αλέξης Κούγιας.

Έτσι, και μπορείτε να το πληροφορηθείτε αυτό από τον κ. Πλεξίδα, αγόρασα , δυστυχώς για εσάς και τους έμμισθους φίλους σας στη Λάρισα, και τις μετοχές της ΑΕΛ και το προπονητήριο της ΑΕΛ. Αν έχετε κάποια άλλη πληροφορία ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!

Τώρα αφού υποστηρίζετε, ως νομικός πλέον, ότι δεν υπάρχει καμία σύμβαση μισθώσεως, θα σας παρακαλέσω να ρωτήσετε τον κ. Ευθυμίου για ποιο λόγο δεν το πρότεινε αυτό ως νομικό ισχυρισμό στο πρόσφατο δικαστήριο των μισθωτικών διαφορών που έγινε στις 17/5 στο Πρωτοδικείο Λαρίσης, όπου ζητάμε μείωση του μισθώματος κατά 50% και περιμένουμε την απόφαση.

Όσο για τον κωμικό ισχυρισμό σας ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει κλειδιά του γηπέδου, σας προκαλώ αύριο το πρωί να απαγορεύσετε την είσοδο τόσο στους υπαλλήλους της ΠΑΕ στα γραφεία μας, όσο και στους εκατοντάδες οπαδούς μας που αγοράζουν καθημερινά εισιτήρια διαρκείας, αλλά και στους κ.κ. Μιχάλη Πράσινο και Οδυσσέα Γραμμένο, τους οποίους εμείς πληρώνουμε για να συντηρούν τον τραγικό χλοοτάπητα, τον οποίον πληρώνουμε με χρυσάφι και τον οποίον εσείς εγκαταστήσατε σε αυτό το πολύ όμορφο γήπεδο.

Αλλά επειδή η φαρσοκωμωδία αυτή πρέπει να τελειώνει, επιτέλους απαντήστε μόλις ξυπνήσετε, δηλαδή αύριο το μεσημέρι, τι ακριβώς θέλετε:

1. Πόσα χρήματα θέλετε να σας καταβάλλουμε μηνιαίως για να χρησιμοποιούμε το AEL FC ARENA;

2. Πόσο κοστίζουν τα υπόλοιπα που θέλετε για να μην συνεχίζεται αυτή η φαρσοκωμωδία;

3. Σε ποια τράπεζα και μέχρι πότε κάθε μήνα θέλετε να σας πληρώνουμε;

4. Πόσα θέλετε για την καφετέρια και τις καντίνες του γηπέδου;

Εφόσον απαντήσετε σήμερα δεσμεύομαι να αποδεχθώ δημοσίως κάθε όρο σας και δεσμεύομαι επίσης κάθε μήνα να δημοσιοποιώ τα εξτρέ των καταθέσεων.

Υ.Γ.1 Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι μου σώσατε τη ζωή πριν τρία χρόνια σε εκείνο το ραντεβού μας στη Μύκονο, αλλά έλεος, πόσο πρέπει να το πληρώσω αυτό στη ζωή μου;

Ήδη το έχω πληρώσει με 1.500.000€!

Υ.Γ.2 Πείτε σε αυτόν που γράψατε μαζί τη σημερινή απάντηση σας και του οποίου οι μπράβοι με χτύπησαν στη Βουλιαγμένη, ότι όσα κι αν προσπαθεί να κάνει εις βάρος μου ποτέ δεν θα πουλήσω τις μετοχές της  ΑΕΛ και ότι η Δικαιοσύνη τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ  έχει τον τελευταίο λόγο.

Υ.Γ.3 Εγώ την Πέμπτη στις 18:30 θα είμαι στο AEL FC ARENA μαζί με τους παίκτες μας, τους προπονητές μας, τους οπαδούς μας και τον ιερωμένο που θα κάνει τον αγιασμό. Εσείς που θα είστε;

Με εκτίμηση,

Αλέξης Κούγιας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X