«Πρόταση στην Παλέρμο για Γιάγιαλο»

«Πρόταση στην Παλέρμο για Γιάγιαλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό το όνομα του Μάτο Γιάγιαλο για την ΑΕΚ. Ο Βόσνιος μέσος βρίσκεται στην έξοδο από την Παλέρμο με την Τουλούζ να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, ενώ στο παιχνίδι βρίσκεται και η Ένωση. Το συμβόλαιο του 30χρονου Βόσνιου μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2019 και οι Ιταλοί αξιώνουν το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρησή του.

Μέχρι στιγμής η προσφορά της Τουλούζ που φτάνει τα 1,7 εκατ. ευρώ έχει κριθεί χαμηλή από την Παλέρμο, τη στιγμή που η ΑΕΚ σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Mediagol» πιέζει για την απόκτηση του. Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, ο Γιάγιαλο βλέπει με πολύ καλό μάτι την ΑΕΚ με την προοπτική του Champions League και ο εκπρόσωπος του παίκτη Νταβόρ Τσούρκοβιτς βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους «κιτρινόμαυρους».

Βέβαια, η Παλέρμο δεν πρόκειται να προχωρήσει σε συμφωνία αν δεν ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι και όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, τα 2,5 εκατ. ευρώ που ζητάει ο σύλλογος της Σικελίας κρίνονται αρκετά από την Ένωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως φαίνεται πως… απλώνουν δίχτυα για την απόκτηση του 30χρονου Βόσνιου, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στην Παλέρμο, μπαίνοντας έτσι δυνατά στο κόλπο διεκδίκησης του Γιάγιαλο από την γαλλική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X