Υπαρκτό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πολυθεσίτη Γιάγιαλο

Υπαρκτό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πολυθεσίτη Γιάγιαλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα δείχνουν ότι ο Παναγιώτης Κονέ δύσκολα θα συνεχίσει να φορά τα «κιτρινόμαυρα» μιας και η ΑΕΚ δύσκολα μπορεί να καλύψει το… χάντικαπ με το συμβόλαιο που του δίνει η Ουντινέζε.

Έτσι, αναζητά άλλες λύσεις για τον άξονα, δείχνοντας την ξεκάθαρη πρόθεση της να ενισχυθεί στα χαφ.

Ο 30αρης Μάτο Γιάγιαλο είναι ένας παίκτης για τον οποίο στην ΑΕΚ έχουν κάνει… σκάουτινγκ και εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του. Είναι 30αρης, πολυθεσίτης στον άξονα και σε ένα χρόνο μένει ελεύθερος από την Παλέρμο.

Ο Γιάγιαλο (με ύψος 1.82μ.) παίζει από το 2015 στην Παλέρμο και πέρυσι στην Serie B έκανε 39 ματς (συν δύο για το Κύπελλο), έδωσε πέντε ασίστ και έβαλε ένα γκολ.

Μπορεί η ιταλική ομάδα να ζητά 2,5 εκατ.ευρώ, αλλά στην ΑΕΚ θεωρούν ότι μπορούν να συμφωνήσουν με πολύ μικρότερο ποσό. Αυτό τουλάχιστον έχουν αρχικό στόχο.

Η Τουλούζ επίσης ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά ο Βόσνιος έχει το… δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League αν… ψηφίσει ΑΕΚ.

Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Βοσνίας, με την οποία μετράει επτά συμμετοχές από το 2016 μέχρι σήμερα. Συνολικά μετρά 95 συμμετοχές στην Σέριε Α και 61 στην Μπουντεσλίγκα με την Κολονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X