Σε φιλανθρωπίες παραχωρεί τα χρήματα από την συμμετοχή του στο Μουντιάλ ο Εμπαπέ

Σε φιλανθρωπίες παραχωρεί τα χρήματα από την συμμετοχή του στο Μουντιάλ ο Εμπαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από σπουδαίος παίκτης, ο Κιλιάν Εμπαπέ αποδεικνύει ότι είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να παραχωρήσει όλα τα χρήματα τα οποία τού αναλογούν από την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε φιλανθρωπίες.

Ο νεαρός Γάλλος ξεχωρίζει με την παρουσία του στο Μουντιάλ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και σκοράροντας όντας, πλέον, ο τέταρτος νεαρότερος παίκτης που σκοράρει στο Μουντιάλ με σημαντικότερα τα γκολ που συνέβαλαν στην πρόκριση των “τρικολόρ” στους «8».

Πέραν, όμως, αυτού πρωταγωνιστεί κι εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματά του γαλλικού Τύπου, θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητο να πληρώνεται για τους αγώνες που δίνει με το εθνόσημο, καθώς εξελίσσεται με την Εθνική του ομάδα και πως τα όποια μπόνους τα οποία προκύπτουν από την συμμετοχή του στην Εθνική μπορούν να φανούν πιο χρήσιμα, αν παραχωρηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X