Δεν... κουνιέται από την ΑΕΚ ο Λαρεντζάκης!

Δεν... κουνιέται από την ΑΕΚ ο Λαρεντζάκης!
Photo Credits: INTIME

Φωτιές έχει ανάψει το «τιτίβισμα» του μάνατζερ του Γιαννούλη Λαρεντζάκη!

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο Ισραήλ, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να είναι τρομερός, καθώς ο γκαρντ της ΑΕΚ πέτυχε 17 πόντους (1/2 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 3/3 βολές), 4 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 18′.

Λίγη ώρα μετά από αυτή την… καυτή εμφάνιση του 25χρονου παίκτη, ένας εκ των ατζέντηδων του, ο Γιώργος Δημητρόπουλος τόνισε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, πόσο περήφανος είναι για την πρόοδο του παίκτη του, ενώ πρόσθεσε πως δεν αργεί η ώρα που θα τον δούμε στην Ευρωλίγκα.

H αλήθεια είναι πως ο κυπελλούχος Ελλάδας και τροπαιούχος με την ΑΕΚ στο BCL πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.  Πιο συγκεκριμένα, μέτρησε 7,1 πόντους (42,9% δίποντα, 31,3% τρίποντα), 2,2 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ στο Basketball Champions League και 7,6 πόντους (44,3% δίποντα, 33,6% τρίποντα), 2,5 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ στην Stoiximan.gr Basket League την ίδια μάλιστα στιγμή που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «σκανάρουν» την αγορά για ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό τους.

Μάλιστα αρκετά ελληνικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του «Λάρυ» και τονίζουν ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν την… κρούση ώστε να τον κάνουν δικό τους. Kι όλη αυτή η φημολογία σε συνδυασμό με το «τιτίβισμα» του μάνατζερ του παίκτη δεν ευχαριστεί και ιδιαιτέρα τους ανθρώπους της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Αν και το ενδιαφέρον από πλευράς «πρασίνων» ακούγεται ότι υπάρχει, η ΑΕΚ όμως πολύ δύσκολα θα αφήσει τον Έλληνα γκαρντ να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού αποτελεί αναπόσπαστο της «Βασίλισσας» και έχει δυο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X