Φίλαθλος πέθανε από θραύσματα ποτηριού πανηγυρίζοντας τη νίκη της Βραζιλίας

Φίλαθλος πέθανε από θραύσματα ποτηριού πανηγυρίζοντας τη νίκη της Βραζιλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε η 30χρονη Βραζιλιάνα Τάρμα Μαϊότσι, όταν πανηγυρίζοντας τη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας της έπεσε, με αποτέλεσμα το ποτήρι που κρατούσε στο χέρι της να σπάσει, ενώ τα θραύσματά του καρφώθηκαν στο λαιμό της.

Σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών του Σάο Πάολο, η Μαϊότσι, καθισμένη στον καναπέ, κρατούσε στα χέρια το κινητό και ένα κρυστάλλινο ποτήρι με κρασί. Όταν πετάχτηκε από τη θέση της για να πανηγυρίσει την νίκη της Βραζιλίας επί της Σερβίας, έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα και ένα από τα θραύσματα του ποτηριού που μόλις είχε σπάσει να καρφωθεί στη σφαγίτιδα φλέβα της.

Οι φίλοι της κατέβαλαν απέλπιδες προσπάθειες για να σταματήσουν την αιμορραγία της σφαγίτιδας φλέβας, όπου είχε κοπεί από τα θραύσματα. Η άτυχη 30χρονη ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα, πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X