Συγκινητικός Κανιθάρες: «Δεν φοβάμαι πια τον θάνατο επειδή τότε θα ξανασυναντηθώ με τον γιό μου»

Συγκινητικός Κανιθάρες: «Δεν φοβάμαι πια τον θάνατο επειδή τότε θα ξανασυναντηθώ με τον γιό μου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βετεράνος γκολκίπερ που έκανε τεράστια καριέρα σε Βαλένθια και Ρεάλ, Σαντιάγο Κανιθάρες, συγκλόνισε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπη, μιλώντας για τον χαμό του 5χρονου γιου του, Σάντι, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει αυτή τη μεγάλη τραγωδία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαντιάγο Κανιθάρες:

«Κανείς δεν σκέφτεται ότι θα περάσει κάτι τέτοιο. Ο Σάντι γεννήθηκε υγιέστατος αλλά στα τρεισήμισι του χρόνια αρρώστησε και από εκεί και πέρα έδωσε έναν μεγάλο αγώνα. Δυστυχώς ήταν το είδος της ασθένειας που συνήθως σε κερδίζει και έτσι έγινε και στην περίπτωση μας.

Το μεγαλύτερο στήριγμα μου ήταν η πίστη. Πιστεύω στον Θεό και δεν θεωρώ ότι τιμωρεί κάποιους. Ίσως για κάποιο λόγο θέλει κάποιους κοντά του πιο νωρίς ή ίσως θέλει να δώσει ένα μάθημα σε κάποιος. Ως πατέρας μιας μεγάλης οικογένειας ίσως χρειαζόμουν αυτό το μάθημα της ταπεινότητας και το πήρα μέσα από τον γιό μου. Η πίστη και η ενωμένη οικογένεια είναι η καλύτερη βοήθεια. Μια οικογένεια που σε κάνει να αγωνίζεται κάθε λεπτό και δεν σε αφήνει να τα παρατήσεις ποτέ. Η εκπληκτική σύζυγος μου και η πίστη με στήριξαν. Βέβαια ζω έναν μεγάλο πόνο. Δεν μπορώ να το αρνηθώ. Μου λείπει τόσο πολύ ο γιός μου.

Πάντα είχα τον φόβο του θανάτου αλλά τώρα ξέρω ότι η μέρα που θα φύγω από αυτό τον κόσμο θα είναι η μέρα που θα συναντηθώ και πάλι μαζί του. Έτσι δεν υπάρχει τίποτα που να με τρομάζει ή να με ανησυχεί σε αυτή τη ζωή από το να προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X