Καμπαγέρο: «Απείλησαν εμένα και την οικογένειά μου» (ΦΩΤΟ)

Καμπαγέρο: «Απείλησαν εμένα και την οικογένειά μου» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γουίλι Καμπαγέρο περίμενε την πρόκριση της ομάδας του στους «16» του Μουντιάλ για να αποκαλύψει τα συναισθήματά του μετά τα τελευταία γεγονότα. Ο τερματοφύλακας της εθνικής Αργεντινής δέχτηκε από πολλούς κατακραυγή μετά το λάθος του στον αγώνα με την Κροατία.

Με ανάρτησή του στο instagram τόνισε ότι επρόκειτο για ένα ποδοσφαιρικό λάθος, κάτι που δεν δικαιολογεί τις κατάρες και τις απειλές που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του από μερίδα κόσμου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Καμπαγέρο:

«Πια πιο ήρεμος… Μετά από το τόσο θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση, το δικό μου γίνεται πλέον ανέκδοτο. Μια ατυχία, μια αποτυχία, ένα λάθος πείτε το όπως θέλετε. Υπάρχουν πάρα πολλά που μπορώ να δεχτώ, αφού ήταν ένα ποδοσφαιρικό λάθος. Όμως δέχτηκα πολλές ασέβειες, κατάρες και απειλές προς εμένα και την οικογένειά μου. Αυτές οι κακές συμπεριφορές δεν με βοήθησαν.

Μένω με τα πολλά άτομα που με υποστήριξαν, ήταν μαζί μου σε αυτό και υπέφεραν με την κατάστασή μου. Τους ευχαριστώ όλους, κοντινούς και μακρινούς, σε όσους μου έγραψαν και σε όσους με βοήθησαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Για άλλη μια φορά δέχομαι το λάθος μου, όμως ποτέ δεν ήθελα να περάσει η οικογένειά μου τόσο δυσάρεστες μέρες.

Φοράω τη φανέλα της Αργεντινής με τις αξίες που έμαθα από το σπίτι μου και μεγαλώνοντας στο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ όλους όσους είναι πάντα μαζί μου και με την οικογένειά μου».

https://www.instagram.com/p/BkiyIg8g2KJ/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X