Ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον Ντζενέ Ντακονάμ

Ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον Ντζενέ Ντακονάμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Χετάφε τόνισε πως δε θα επιτρέψει στον Ντζενέ Ντακονάμ να αφήσει το κλαμπ για λιγότερο από 35 εκατομμύρια ευρώ που αποτελούν την ρήτρα στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου.

Ο αμυντικός της Χετάφε εντυπωσίασε με την ισπανική ομάδα στο ντεμπούτο του στο ισπανικό πρωτάθλημα από τότε που μετακινήθηκε από την Βελγική Σιντ Τρούιντεν την περσινή χρονιά με αποτέλεσμα να τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων. Μεταξύ αυτών και η Σεβίλλη.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Φεβρουάριο ο διεθνής Τονγκολέζος είχε αναφέρει πως θα ήταν ανοικτός σε μια μετακίνηση σε οποιοδήποτε κλαμπ. Πιο συγκεκριμένα είχε πει: «Ελπίζω ότι η δουλειά που κάνω τώρα θα μπορούσε να με στείλει σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο. Είμαι χαρούμενος να είμαι εδώ στη διάρκεια τη πρώτης μου χρονιάς στη Λα Λίγκα. Εδώ δεν υπάρχει τόση πίεση, όταν χάνεις έναν αγώνα χάρη στο κλαμπ».

Συνεχίζοντας είχε τονίσει: «Το νέο συμβόλαιο μού έδωσε ασφάλεια. Αυτήν ακριβώς την στιγμή είμαι χαρούμενος στο κλαμπ αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον».

Είχε κλείσει λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή έχω εστιάσει στο να βοηθήσω την Χετάφε στο να πετύχει τους στόχους της αυτή την χρονιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X