Η Ρεάλ μείωσε τη ρήτρα του Κριστιάνο κατά 880 εκατ. ευρώ!

Η Ρεάλ μείωσε τη ρήτρα του Κριστιάνο κατά 880 εκατ. ευρώ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ο μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να είναι αβέβαιο. Στο σίριαλ της παραμονής του Πορτογάλου σταρ στη «Βασίλισσα», έρχεται να προστεθεί ένα νέο επεισόδιο, αφού σύμφωνα με το «OK Diario», η Ρεάλ αποφάσισε να μειώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Κριστιάνο από τα 1000 στα «μόλις» 120 εκατ. ευρώ. Βέβαια η συγκεκριμένη ρήτρα θα ισχύει για όλες τις ομάδες, εκτός από Μπαρτσελόνα και Παρί!

Ο λόγος είναι απλός. Οι «μερένχες» θέλουν να διευκολύνουν, με το αζημίωτο βέβαια, την έξοδο του Πορτογάλου άσου από την ομάδα. Ο Ρονάλντο, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο Μουντιάλ της Ρωσίας, νιώθει προδομένος από τον πρόεδρο της ομάδας, που του είχε υποσχεθεί ανανέωση του συμβολαίου του μετά τον τελικό του Champios League, κάτι που δεν έγινε.

Επιπλέον, ο Κριστιάνο δείχνει ενοχλημένος και από το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Νέιμαρ.

Να θυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και λαμβάνει περίπου 21 εκατ. ευρώ καθαρά, ενώ στόχος του είναι να φτάσει στα 37 που κερδίζει ο Νέιμαρ στην Παρί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X