O Πάγιατς εν δράσει (VIDEO)

O Πάγιατς εν δράσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ βρίσκεται στην αγορά για την ενίσχυση της, παρακολουθώντας διάφορες αξιόλογες περιπτώσεις παικτών. Οι Ιταλοί, με σημερινά τους δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι η Ένωση ενδιαφέρεται για τον μεσοεπιθετικό της Κάλιαρι, Μάρκο Πάγιατς.

Ο Κροάτης ανήκει στην Κάλιαρι και φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Περούτζια. Βέβαια, ο 25χρονος δοκιμάστηκε σε πολλές θέσεις στην ομάδα της Serie B. Συγκεκριμένα, σε 38 συμμετοχές με την Περούτζια, αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ, ως αριστερός χαφ, ως αριστερός εξτρέμ, ως κεντρικός μέσος,  ως δεκάρι και ως δεξιός χαφ! Σε 38 αγώνες, μοίρασε 7 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ο Κροάτης έχει περάσει και από την Μπενεβέντο, όπου είχε 16 συμμετοχές με μία ασίστ και ένα γκολ. Στο παρελθόν είχε περάσει από το Ελβετικό πρωτάθλημα και την Σερβέτ όπου είχε 24 αγώνες και 5 γκολ. Ο 25χρονος έχει φορέσει τις φανέλες των Τσέλιε, Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ, Βιντεότον και Βαραζντίν.

Πάρτε μια… γεύση από τον Κροάτη που απασχολεί την ΑΕΚ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X