«Nα ελέγξουμε τον ρυθμό... να μην αφήσουμε το Ισραήλ να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο»

«Nα ελέγξουμε τον ρυθμό... να μην αφήσουμε το Ισραήλ να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών, Γιάννης Ελευθεριάδης, μίλησε για την αγωνιστική ταυτότητα του Ισραήλ και τον τρόπο αντιμετώπισής του.

«Το Ισραήλ είναι μια ομάδα που στηρίζεται πολύ στον αιφνιδιασμό και το transition παιχνίδι. Οι ψηλοί του μετά τα πικ εν ρολ χτυπάνε στο ποπ άουτ, ενώ συνολικά φημίζονται για την σκληρή τους άμυνα, στα όρια του φάουλ και είναι αυτό ένα στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε. Όλοι οι παίκτες, επίσης, σουτάρουν πολύ το τρίποντο. Γκαρντ σαν τον Μπλατ και τον Μέκελ φημίζονται για το σουτ τους και οι ψηλοί τους όμως δεν διστάζουν και γενικά δεν νομίζω ότι πρέπει ατομικά να εστιάσουμε κάπου. Είναι όλοι… περίπου ίδιοι, με ψηλούς να σουτάρουν από μακριά και κοντούς να τρέχουν πολύ την ομάδα.

Εμείς πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μην αφήσουμε το Ισραήλ να παίξει στο ανοιχτό γήπεδο και να πάμε σε σετ καταστάσεις, με υπομονή. Να χρησιμοποιήσουμε στόχους στην επίθεση, να βάλουμε την μπάλα μέσα στο καλάθι, είτε με τους κοντούς μας είτε φυσικά και με τους ψηλούς μας, αφού εκεί είναι που έχουν το πρόβλημά τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X