Άφησε το BCL και πάει EuroCup η Μονακό! (ΦΩΤΟ)

Άφησε το BCL και πάει EuroCup η Μονακό! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις προηγούμενες ημέρες το EuroCup παρουσίασε τη λίστα με τις 24 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση της νέας σεζόν, περιλαμβάνοντας τις Μονακό, Βιλερμπάν και Λιμόζ!

Οι Μονεγάσκοι, λοιπόν, επισημοποίησαν σήμερα (26/6) τη συμμετοχή τους, αποχωρώντας από το Basketball Champions League έπειτα από δυο χρόνια, έχοντας ισάριθμες συμμετοχές στα Final 4 της διοργάνωσης της FIBA. Φέτος μάλιστα η ομάδα του πριγκιπάτου έφτασε και ως τον τελικό όπου ηττήθηκε από την ΑΕΚ.

Η ενημέρωση των Γάλλων αναφέρει:

«Δυστυχώς, το φορμάτ του Basketball Champions League που επιτρέπει σε μια εκ των τεσσάρων φιναλίστ τη δυνατότητα να διοργανώσουν το Final 4 δεν μας δίνει πολλές δυνατότητες να φέρουμε τη διοργάνωση στο Μονακό λόγω της χωρητικότητας του Salle Gaston Médecin. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από την πορεία της ομάδας, οι οπαδοί μας δεν θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν το κλαμπ στις πιο συναρπαστικές στιγμές του. Σε ό,τι αφορά το EuroCup, τουλάχιστον θα έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε ένα παιχνίδι εντός κι ένα εκτός έδρας στα playoffs και τους τελικούς. Το επόμενο EuroCup θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων που έχουν εμπειρία στην EuroLeague. Συνοψίζοντας, η δυνατότητα συμμετοχής στο EuroCup είναι ένα τεράστιο βήμα για την πρόοδο και την άνοδο της Μονακό»

https://twitter.com/SFR_Sport/status/1011606419429318661

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X