Νίκη γοήτρου και... τρίτη θέση το Περού

Νίκη γοήτρου και... τρίτη θέση το Περού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πρωταγωνιστές τους Καρίγιο και Γκερέρο, το Περού πήρε στο… νήμα την τρίτη θέση από την Αυστραλία, την οποία νίκησε με 2-0, σε παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Στο 18’ ο Καρίγιο πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ, όταν μετά από γύρισμα του Γκερέρο από τα αριστερά, σούταρε στην κίνηση, πριν η μπάλα σκάσει και με εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για το Περού σε Μουντιάλ έπειτα από 36 χρόνια. Στο 50’ η ομάδα του Ρικάρντο Γκαρέκα σφράγισε τη νίκη με τον Γκερέρο, ο οποίος με ωραίο γυριστό διπλασίασε τα τέρματα των Λατινοαμερικάνων.

Οι συνθέσεις:

Αυστραλία: Ράιαν, Μίλιγκαν, Μπέχιτς, Ρίσντον, Σέινσμπερι, Μούι, Γέντινακ, Ρόγκιτς (72’ Ιρβάιν), Λέκι, Γιούριτς (53’ Κέιχιλ), Κρούζε (58’ Αρζάνι)

Περού: Γκαγέσε, Σανταμαρία, Τραούκο, Ράμος, Αντβίνκουλα, Κουέβα, Τάπια (63’ Ουρτάδο), Γιοτούν (46’ Ακίνο), Γκερέρο, Καρίγιο (78’ Καρταχένα), Φλόρε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X