Στην προεργασία υπήρξε καθυστέρηση…

Στην προεργασία υπήρξε καθυστέρηση…
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

26 Ιούνη σήμερα και η ΑΕΚ ανακοίνωσε, τους Αλμπάνη και Γιαννίκογλου, τις μεταγραφές δηλαδή που είχε ολοκληρώσει πριν μπει ο Ιούνιος. Στις 12 Ιούνη, ήτοι πριν από δύο εβδομάδες ακριβώς, έγραφα ότι ήταν νωρίς και αποτελούσε υπερβολή να ειπωθεί ότι η ΑΕΚ είχε καθυστερήσει στα μεταγραφικά, με την επισήμανση ωστόσο ότι αν βρισκόμαστε στα ίδια, σε 15 μέρες από τότε, όντως θα υπάρχει καθυστέρηση.

Φυσικά και η ΑΕΚ έχει κάνει τις κινήσεις της μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες, αλλά το ότι δεν έχει ολοκληρώσει κάποια στις 26 Ιούνη, συνιστά καθυστέρηση. Και δεν συνιστά καθυστέρηση, τόσο ως προς το ότι δεν έχει γίνει έστω μια από τις τέσσερις μεταγραφές, που έχει ως στόχο να κάνει η «Ένωση» αυτό το καλοκαίρι. Του Πόνσε άλλωστε είναι δρομολογημένη και δεν θεωρώ ότι μπορεί να… στραβώσει. Συνιστά καθυστέρηση ως προς την προεργασία, που θα έπρεπε να είχε γίνει.

Γιατί, για τον παίκτη που προτίμησε τον ΟΣΦΠ και τα χρήματα από το να συνεχίσει στην ΑΕΚ, ήταν γνωστό πριν καν τη λήξη του πρωταθλήματος. Για τον Γιόχανσον, ήταν επίσης γνωστό, πολύ καιρό πριν. Για τον Αραούχο, ήταν γνωστό, σχεδόν από… πέρυσι! Και για τον Βράνιες, αν δεν ήταν γνωστό, αν μη τι άλλο υπήρχε η υποψία εδώ και καιρό. Άρα, κακά τα ψέματα, έπρεπε να είχε γίνει προεργασία και καλύτερη μεταγραφική προετοιμασία.

Η κατάσταση φυσικά και διορθώνεται και σε μια εβδομάδα, είναι πιθανό να έχουν γίνει μέχρι και τρεις μεταγραφές πρώτης γραμμής και να μιλάμε αλλιώς. Αλλά και πάλι, αυτό δεν αναιρεί την αλήθεια της καθυστέρησης στην προεργασία.

Υ.Γ.: Καμία εντύπωση δεν μου προκαλεί προσωπικά και γνωρίζετε από πότε είχα γράψει ότι μια χαρά κι ωραία θα τα… βρουν οι ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ. Για την ΑΕΚ, το συναίσθημα ήταν, είναι και θα είναι για πάντα, ένα και μοναδικό. Υπερηφάνεια. Το «μόνη εναντίον όλων» δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται. Ακόμα και με τις πιο αδύναμες και ανίσχυρες διοικήσεις, η ΑΕΚ δεν έκανε χάρη ποτέ, δεν θέλησε και δεν πήρε δανεικούς ποτέ, δεν προσκύνησε ποτέ κανέναν και προτίμησε να πέσει παρά να δεθεί σε «άρματα». Μια Άλλη Εντελώς Κατάσταση είναι η ΑΕΚ, μια Άλλη Εντελώς Κατάσταση και οι οπαδοί της. Γι’ αυτό και η ΑΕΚ, είτε όταν ήταν στην Γ’ Εθνική, είτε τώρα που είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδα, είναι ιδέα, είναι τεράστιος σύλλογος, είναι αυτό που οι άλλοι δεν θα καταλάβουν ποτέ.

Υ.Γ.2.: Το τι είναι και τι πρεσβεύει ο καθένας, δεν αποδεικνύεται με λόγια και με γελοία συνθήματα, αλλά με πράξεις και με την καθημερινή στάση ζωής που ακολουθεί. Είτε τα πράγματα πάνε καλά, είτε όχι. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Η ΑΕΚ που ενώνει, ακόμα και τους αντιπάλους μεταξύ τους, που αναγκάζονται από εχθροί να γίνουν φίλοι, μπας και την αντιμετωπίσουν.

Υ.Γ.3.: Φυσικά και ματαιοπονούν. Εδώ δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν την εκτόξευσή της, όταν βρέθηκε στο σημείο-μηδέν. Θα τη σταματήσουν τώρα, που είναι πρώτη, που έχει τους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά πώς να υπερασπίζονται τα συμφέροντά της και που πάνω απ’ όλα, φτιάχνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον δικό της Παράδεισο και αντιστοίχως την Κόλαση των… απέναντι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X