Με Πόνσε στην Πολωνία

«Πάει στην ΑΕΚ ο Πόνσε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγωνιστικά ο Εζέκιελ Πόνσε ταίριαζε έτσι κι αλλιώς σ’ αυτό που έψαχνε η ΑΕΚ για την θέση του φορ. Και η ποιότητα και το ταλέντο του Αργεντινού φορ, μέτρησαν καταλυτικά στην απόφαση της Ένωσης, να προχωρήσει για να κλείσει την συμφωνία με την Ρόμα για τον δανεισμό. Ακόμα και αν η οψιόν αγοράς, παραμείνει στα επτά εκατομμύρια. Ήδη από σήμερα στην ΑΕΚ πατάνε “γκάζι” προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις και το ντιλ τόσο με την Ρόμα, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο στόχος των ανθρώπων της Ένωσης, είναι να καταφέρουν να κλείσουν την υπόθεση, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου να μπορέσει ο Πόνσε να προλάβει να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ στο Κίελτσε. Έχει μεγάλη σημασία να έχει την δυνατότητα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, να δουλέψει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, με τον Αργεντινό φορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X