Ο Λαμπρόπουλος μίλησε στα παιδιά των Ακαδημιών του Αστέρα Βύρωνα (ΦΩΤΟ)

Ο Λαμπρόπουλος μίλησε στα παιδιά των Ακαδημιών του Αστέρα Βύρωνα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γήπεδα του Βύρωνα στο Θέατρο Βράχων, όπου μίλησε στα παιδιά των Ακαδημιών του Αστέρα Βύρωνα. Ο στόπερ της ΑΕΚ μίλησε για την καριέρα του, την πορεία του στο ποδόσφαιρο, πως έφτασε στο σημείο να κάνει πρωταθλητισμό και στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας.

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Α. Ο. Αστέρας Βύρωνα» ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2014, με έδρα τον Βύρωνα Αττικής. Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, την καλλιέργεια-διαπαιδαγώγηση των νέων και την βελτίωση τους, την κοινωνικοποίηση, την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την ψυχαγωγία, την ευγενή άμιλλα, τον σεβασμό στον συμπαίχτη και αντίπαλο.

Χωρίς κάποιον βασικό επενδυτή-χρηματοδότη και μακριά από αυτοσκοπούς και συμφέροντα, ο Αστέρας πήρε σάρκα και οστά από μια παρέα νέων ανθρώπων, που με την αγάπη τους για τον αγνό αθλητισμό ως οδηγό, τις κοινές τους απόψεις και τη φιλοσοφία τους, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σύλλογο με τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X