Τρέλα με το... καλημέρα -«Εσπασε» ρεκόρ 14 ετών, έφυγαν 833 διαρκείας της ΑΕΚ! (VIDEO)

Εικόνες από την «κιτρινόμαυρη» τρέλα για τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ διψάει για… ΑΕΚ και παρότι κατακαλόκαιρο ακόμη, δίχως τις μεταγραφές να έχουν γίνει ακόμη και με σημαντικούς παίκτες της περσινής Πρωταθλήτριας να έχουν φύγει, αποδεικνύει ότι βρίσκεται και αυτό το καλοκαίρι κοντά στην ομάδα. Και περιμένει να δει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει την είσοδο της στους ομίλους του Champions League, αλλά και να διεκδικήσει το νταμπλ στην Ελλάδα.

Ετσι, σήμερα πρώτη ημέρα διάθεσης των διαρκείας για την σεζόν 2018/19 η ΑΕΚ «έσπασε» ρεκόρ 14 ετών και σημείωσε την καλύτερη επίδοση της από το 2004!

Οι καλύτερες επιδόσεις μέχρι σήμερα ήταν σύμφωνα με το τμήμα εισιτηρίων οι σεζόν 2007/08 και 2011/12 που η πρώτη μέρα είχε πλησιάσει τα 700 διαρκείας. Σήμερα δίχως να έχει μπει στην καταμέτρηση η ηλεκτρονική ανανέωση μέσω του aekfc η πρώτη μέρα έκλεισε με 833 πωλήσεις διαρκείας!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ με βίντεο:

«Τα εισιτήρια διαρκείας της πρωταθλήτριας ΑΕΚ για τη σεζόν 2018-19 κυκλοφόρησαν σήμερα και το σημείο πώλησης στο ΟΑΚΑ… πολιορκήθηκε από μικρούς και μεγάλους.

Οι παλαιοί κάτοχοι ΑΕΚ που έχουν δικαίωμα ανανέωσης μέχρι τις 7 Ιουλίου έσπευσαν από τις πρώτες ώρες να ανανεώσουν τις θέσεις τους στις εξέδρες και οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ δήλωναν απολύτως ικανοποιημένοι για την ανταπόκριση του κόσμου και βέβαιοι ότι και το 2018-19 η συμμετοχή θα είναι πολύ μεγάλη.

Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε τη διαδικασία από νωρίς το πρωί και δίνει το  στίγμα της της πρώτης μέρας των πωλήσεων στο βίντεο που βλέπετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X